Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Ibrahimović: Zločin deportacije je tamna mrlja na obrazu Crne Gore

Autor: Antena M

  • viber

daka

Poznavajuci BS I njihove kadrove,misljenja sam,da bi I oni ucestvovali u ovom zlodjelu samo da bi se odrzali na vlasti I profitirali. Ervinu je I genocid bio nebitan kad se radilo o funkciji,nije davno bila ta njegova izjava.

Legenda

Adresa se zna paravojne formacije iz Srbije,I pobili ih koljaći velikosrpski.Znate i vi to to su radili u dogovoruArkanom,ßešeljem i svim paravoj im formacija koje je držala Mira Marković i Slobodan Milošević,iskreno mislim da je to maslo Mire koi Srebrnica na svoju ruku Karadžić i Mladića

Javor

@Legenda, ti si (j)opet promašio. Ove ljude je pohapsila crnogorska policija u H. Novom i deportovala u Foču, gdje je većina zvjerski likvidirana. Izbjeglice su ženevskom konvencijom zaštićene. Bilo je ovo tesko kršenje ženevske konvencije o izbjeglicama.

Legenda

@Javor nijesam znam,ćija policija,Momira Bulatović,svi su tada bili odani Momiru.Od Pejakovića do BATROVIĆA Malo bolje znam vjeruj mi,Pejaković je odmah smirenje kada je došlo do raskola u dpssu.A Momir kao Presjednik bio je desna ruka za izvršavanje Milošević i Marković dela u CG.

Javor

Najveću odgovornost kako za ovaj zločin, tako i za neprocesuiranje odgovornih snosi DPS. Hrabrim i ljudskim suočavanje sa ovim zločinom i procesiranje odgovornih, skinula bi se ljaga sa DPS-a. I nije ovo jedini zločin počinjen u C.Gori, ima ih jos prilično.

Javor

Tu je i veći broj bivših oficira, pod čijim je komandama počinjeno prilično zločina u Hercegovini i oko Foče, koji danas slobodno žive u C. G. A tek horde dobrovoljaca koje su ubijale pljackale po Hercegovini i širom Bosne. Priče o dobrim odnosima sa Bosnom su isprazne, ako se ovo ne dovede do kraja

Javor

Ocekujem da će moji komentari biti objavljeni, jer je riječ o notornim činjenicama. Mislim da bilo kojoj partiji i pojedincu ne treba čuvati autoritet prikrivanjem činjenica.