16 °

max 22 ° / min 12 °

Nedjelja

05.05.

22° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

20° / 15°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Buduća predsjednica Savjeta Biblioteke kucala tikete, a direktor se poziva na litije SPC

Izvor: Pobjeda

Autor: Antena M

  • viber

Petar

A sto ne pogledate i mlade kadrove unaprijedjene na prosloj sjednici vlade i njihove reference.Ko ce da nam rukovodi obnovom transportne infrastrukture, osobe bez iskustva kojima je najveca zasluga sto su kampovali na Sinjajevini i pojavljivale na mini protestima iskljucivo radi licne promocije.

Jagoš

Blago nama s njima! E, kukala nam majka, što se učinje od države i institucija! Popovi i litijaši da se pitaju!? Laku noć CG! Do novog, normalnog buđenja!

porfirije

Baš je dobro što je DF vlast u NK, PV, BD i Golubovcima. Građani sda mogu vidjeti koliko je njihova politika retardirana, bez sadržaja sa ciljevima koji su nebuloze kojima neće još dugo zavaravati svoje birače. Uskoro će umjesto Pipuna i Vojvode sa njima rukovoditi Porfirije i moraće ga slušati.

Katunjanin-Miogost

Neka se ne čude, i ne bune , sjutra kad propanu , da im je neko drugi kriv za to. To su glasali , to su htjeli, to su dobili, neka putuju onda odabranim putem.

SDS

Nije sramota raditi u kladionici, ili u pabu kao konobar sa diplomom ili u javno komunalno cistit ulice i hranit porodicu, ali je sramota biti marioneta crkve tuđe drzave.

Jack Hustlle

Imam iskustva u kucanju tiketa kao i u Cassino đe je plata duplo veća (barem tada bila). Đe da konkurišem ,mada me malo hendikepira ovaj izostanak s litija ???