15 °

max 19 ° / min 14 °

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

16° / 12°

Subota

04.05.

18° / 11°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

19° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Ulazak SPC u politiku u Crnoj Gori je zastrašujući

Izvor: Pobjeda

Autor: Antena M

  • viber

Vanja

Nesto mi se cini da gospodja Dubravka nije bila kriticna prema litijama, u vrijeme kada su se desavale, cak naprotiv?!

ipak

@Vanja, ne znam o tome, ali, dr Stojanović se tamo bori s aždajama, revizionistima i kvaziistoričarima, i ne gleda blagonaklono na ukupno ponašanje Crkve Srbije, naprotiv. Na meti je beogradskih mudroserosa i nacional-fašisoidnih zagovarača, rehabilitatora Draže i davača ulica Blagoju Jovoviću u BG.

Vanja

@ipak, vjerujte da jako dobro poznajem svjetonazore gospodje Dubravke, zato me i izneado njen stav po pitanju litija u CG.

Tajfun

Velikosrpski nacionalizam,velicanje ratnih zlicinaca,sirenje cetnicke ideologije,stavljanje Svetosavske sekte na prvo mjesto u drustvu,sve se ovo zapatilo i razvilo u Srbiji,pa se prelilo i dostoglo kulminaciju 2020 u CG,dali imamo snage da se suprostavimo ovoj posasti zavisi od nas.

Zagarač

@Tajfun - Njgoš je rekao: “Iskru gasi a zmiju u glavu” Crkvi Srbije mora biti zabranjeno djelovanje van državnih granica Srbije. Država Srbija je nastavila borbu sa vojskom Srbije ili bez nje neprestalno od 1918. kada su ukunute sve autokefalije a Aleksandar svoju Srpsku uspistavio kao jedinu.

Bata

Čemu da se nadaju Crnogorci: Godine 2020. Je svetosavska sekta postavila crkvenjaka Krivikaića za pred. Vlade a ministre Spajića, Milatovića i ostale. Sada tri godine poslije opet Milatovića i hoće još Spajićaa lažova sa srpskim drźavljanstvom. Izaće nam na nos njihova povećanja plata i penzija.

Kotoranin

Nešto se ne sjećam da ste profesorice digli glas kada je svetosavska sekta sastavljala onu fukarsko-crkvenu Vladu u gredama Ostroškog Manastira. Jest da su se u njemu (Ostrogu) krili četnici od partizana, ali što je previše, previše je i za vas kao intelektualku da to prećutite. No, bolje ikad……

Dubravka ostrvo

Dubravka je rijetko ostrvo istine i pravde u Srbiji. Velika je hrabrost suprostaviti se mračnim četnicima i bolesnim rusofilima. A kod nas se masovno posrbljavaju i služe her Vučku i fireru Putinu.

Boško Agram

Na srbijanskom "građanskom" portalu N1 upravo ide serija tekstova pod naslovom "Srpski vladari od dolaska na Balkan do 20. veka". Naravno da su uvršteni dukljanski, zetski i crnogorski vladari. Sve je to ista banda... vlast i opozicija u Srbiji, u sabornosti protiv Crne Gore.

nenad_mne

@Boško Agram, oko CG su "složni", liše 1% intelektualaca!