14 °

max 14 ° / min 11 °

Petak

03.05.

14° / 11°

Subota

04.05.

18° / 10°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

19° / 13°

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

22° / 13°

Četvrtak

09.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Ivanović Vukoviću: Prirodno je da loši đaci prepisuju od najboljih

Autor: Antena M

  • viber

Life

Kakvo prosipanje prof koji drobi iz kabineta Jakova Nevažnog. Njihov Miloš Vuković koliko god nedosljedan je sinoć pokazao koliko je sve laž. I to ne zbog ekonomije, jer su svi dobri đaci. So, what? Irrelevant ... potreba da se slažu ljudi u CG je issue.

potrčko

Ako misliš Ivanoviću da si bio dobar đak to ne znači da si naučio nešto što bi te kvalifikovalo kao građanina a ne kao potrčka tzv. crkve SPC. Džaba podižeš glavu, to ne pomaže da si bolji! Da li ti je mama penzionerka dobila neki posao kao članica PES izborne liste za PG?

JovoZ

Ivanoviću, raskomoti se malo, već je upeklo.

Djuka

Šta kažeš g.Ivanovicu kakav je djak onaj g.Vranes gradonacelnik pljevalja?jel imao sve 5-ce?mislim mora da jeste vidimo slažeš se sa njegovim izjavama, glasali ste za njega,znači odličan 5 zar ne?

puvalo

Ovaj Ivanović je tipično puvalo, prazan prostor u svakom pogledu koji se naduvao i misli da nas sa nebeskih visina uči helenskoj mudrosti, ma šta to unačilo.

Orlov krš

Ko želi dobro ovoj našoj lijepoj državi od vas ne može ništa dobro prepisati i to sigurno neće uraditi! Spuštite se malo sa tih vaših ,,visina''mnogo ste uzleċeli,a nema neznavenih! Prevara je jednom prošla,ne znači da će ponovo!

cetinje

Ivanovicu kukala ti majka,koji je tebe tunel kroz glavu,a sto ces tek cinjeti kad upece ova Bozija jabuka,ada morat ce te prevezivat po cio dan u hladovinu kao jednu "popularnu"domacu zivotinju zvanu Buro.

Plagijatori

Prepisivaci su oni koji su dobili recept za prepakivanje poreza od prof iz Bg Gorana Radosavljevica.O tome je pricao na tv n1 a time se hvslio i Boris Tadic da je "njegov covjek" uradio plan za povecanje plata na teret,prije svega zdravstva