11 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ivanović Vukoviću: Prirodno je da loši đaci prepisuju od najboljih

Izvor: Screenshot

Politika

Comments 8

Ivanović Vukoviću: Prirodno je da loši đaci prepisuju od najboljih

Autor: Antena M

  • Viber

Funkcioner Pokreta Evropa sad Filip Ivanović odgovorio je na Tviteru potpredsjedniku DPS-a Ivanu Vukoviću. 

"Nakon što je ispražnjen Fond za zdravstvo, namjera je da se uzme od penzionera kako bi se mogao finansirati novi ekonomski eksperiment u Crnoj Gori", saopštio je Vuković ranije danas. 

Politika

Vuković: Da ne bude da nijeste znali…

04.06.2023. 09:24

"Drago nam je da se DPS ovako intenzivno interesuje za izborni program PES jer to govori da su konačno odlučili da sa politike podjela i etiketiranja sopstvenih građana pređu na realne životne teme.

Nismo sujetni, pa nam ne smeta ni što prepisuju program od nas i govore o prosječnoj plati, koju planiraju da podignu na 1200€ za tri godine. Mi planiramo da je podignemo na 1000€ do kraja 2024. godine. Kako DPS to planira, možete vidjeti u njihovom programu, čije su mjere umnogome prepisali od nas - povećanje stranih investicija, suzbijanje sive ekonomije, reformu poreskog sistema, itd.

Prirodno je da loši đaci prepisuju od najboljih. Ali razlika između najboljih i loših u konkretnom slučaju je što su ovi loši imali 30 godina da se posvete ovim temama, pa nisu uradili ništa, dok su najbolji ispunili obećanje za godinu dana. Kome će građani vjerovati, lako je zaključiti. Vrijeme je da loši đaci ponove koju godinu", poručio je Ivanović. 

Komentari (8)

POŠALJI KOMENTAR

Plagijatori

Prepisivaci su oni koji su dobili recept za prepakivanje poreza od prof iz Bg Gorana Radosavljevica.O tome je pricao na tv n1 a time se hvslio i Boris Tadic da je "njegov covjek" uradio plan za povecanje plata na teret,prije svega zdravstva

cetinje

Ivanovicu kukala ti majka,koji je tebe tunel kroz glavu,a sto ces tek cinjeti kad upece ova Bozija jabuka,ada morat ce te prevezivat po cio dan u hladovinu kao jednu "popularnu"domacu zivotinju zvanu Buro.

Orlov krš

Ko želi dobro ovoj našoj lijepoj državi od vas ne može ništa dobro prepisati i to sigurno neće uraditi! Spuštite se malo sa tih vaših ,,visina''mnogo ste uzleċeli,a nema neznavenih! Prevara je jednom prošla,ne znači da će ponovo!