18 °

max 19 ° / min 14 °

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 12°

Srijeda

08.05.

17° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

ĆERANJE

  • viber

Betoven

Sve je to ok. Ali usporedba Todora i Krigera nije adekvatna. Problem je u tome sto trenutak iskrenosti moze kostati Nelevica poslova na srpskom trzistu. To je sustina.

Borjan

Ne, Betovene, suština je u fašističkoj reakciji pomenutih individua i dijela javnosti u Srbiji i Crnoj Gori, a ne u ljudski razumljivom strahu Mladena Nelevića da će mu takvi egzistenciju ugroziti.

olivera

Ja mislim da bi bilo sasvim Ok za iskupljenje da Nelević glumi Bećkovića (koji sve dobro što je napisao kao pisac, napisao je o Crnoj Gori koja ga je proslavila) a Vojin da glumi Božovića (čuvenog recitatora "Reče mi jedan čojek"). Ni jedan od napadača nije pošao dalje od "Reče mi jedan čojek", jer kako stvari stoje ni jedan ni drugi nijesu gledali seriju, posebno ne kao umjetnički izraz, nego i dalje grade karijeru na reče mi i reče mi i više vjerujem mome Baću no svojijem očima! hahhaaa to je samo za smijeh i žalost.

Radule

Vojvoda Živojin Mišić... "najenergičnije i svim sredstvima da se na teritoriji koju je naša vojska okupirala uguši svaka agitacija, pa ma od koga dolazila“

Dragan

Evo, upravo vi, sa ovim tekstom, pravite mrznju koju kritikujete. Nek vam je prosto.

Komita

E upravo takvi kao ti, Dragane, koji bi da skinemo gaće i čutimo dok nas jašu, su zlo najveće u CG... promoteri bijednog, inferiornog kapitulanstva. Tj. ti si isti ko Matija i Petar B, samo si gori jer nemaš mu.a da se potpišej i javno staneš iza svojeg izdajničkog stava. Aj sad m..

#beautyfulnature

Postojace nazalost uvijek Crnogorci,koji misle da to nijesu i koji iz dna duse mrze Crnu Goru...Nadajmo se da vise nece dolazit na vlast da je ne ugase do kraja...

mirko

Evo ga Cetkovic od juce snima seriju o Nemanjicima za tvbg. Mislim da glumi Stefana Prvovjencanog. Valjda ga vise nece vikati ti ludaci po Beogradu.

Cg-Mne

Odlican tekst, analiza u potpunosti tacna, samo oni ostrasceni sopstvenim nacionalizmom ce vjerovatno ovo negirati! Nijeste trebali Mladena ( fotos ) staviti izmedju ova dva djavola.... bar malo odmaknuti.

mr

Jedine reakcije iz Srbije dolaze od ovih "nasih"... Treba braniti poprilicne, visedecenijske, apanaze... I za to lavez mora biti do neba, jer samo takav se priznaje... Tuzno i ruzno, do bola...