24 °

max 24 ° / min 15 °

Petak

17.05.

24° / 15°

Subota

18.05.

24° / 16°

Nedjelja

19.05.

26° / 16°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 18°

Utorak

21.05.

27° / 17°

Srijeda

22.05.

23° / 16°

Četvrtak

23.05.

23° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Suzana Mugoša: I ja mislim da je presuda Apelacionog suda kupljena

Autor: Antena M

  • viber

ljeposava

Svaka čast gospodjo Mugoša!Naravno da je kupljena odluka Apelacionog suda a sad hoće “hljeba preko pogače”,da ispadne da drzavnog udara nije ni bilo već da je to sve iscenirano protiv njih.Zapala ih iznudjena vlast pa sad hoće da iznude i svoju nevinost.E pa sto je mnogo ,mnogo je.Ali ako uspiju ,onda više nema nade za uspostavljanje pravne države .Ionako je već nema kad lica protiv kojih se vodi postupak mogu upravljati državom .

Branka

Bravo gospođo sudija. Znamo i svi mi koji oćemo da znamo i zašto je Saša Čađenović u pritvoru i zašto se vase ime vuče kroz četničko blato. Samo to neće da znaju EU, rajnke, popa, kvinta i ostali koji su nas iskoristili kao sitniš za potkusurivanje u uvlačenju vučiću. Zato ova dvojica nijesu u Spuž.

BAJO

Naravno da je ponistenje presude ,odradjeno . Piletickin muz ili neko oko nje ze zavrsio posao. I potpuno nepismeno je oborena presuda. I vracena zbog nekih " tehnickih stvari" . Zasto je nijesu ponistili ako nije dobra.

VojoS

Naravno da je presuda Apelacionog suda kupljena. Puna podrška sutkinji Mugoša!

mitar

Gospođu ne poznajem. Nikad je nijesam vidio, sem na TV. Pratio sam suđenje u cijelom toku. To je suđenje, kvalitetno, korektno pošteno sprovedeno. Ponoviti suđenje pod monitoringom međunarodnog sudstva, a ne napadati poštene sudije, malo ih je u ovoj državi.

Mila K

Sudijama nije mjesto u javnosti. Ali kao predsjednik crnogorske Skupštine, danas je gdin Mandić prekršio Ustav CG a onda je vrijeme da čujemo sutkinju.

d v

I versajskom prevarom pokazalo se da je "brackoj" novac najbliža zaloga i emocija za cg pravdu i pravicu kad je CG bio je onemogućen pristup predstavniku CG,još ratnom davezniku.I tada i danas isto bizarno,kad su brojni labilni Crnogorci prevagnuli-bgd-„daje više“,kupujući sebi sramno"dostojanstvo"

marjan

Andrija Mandic je kao drug Tito. Obojica su poslije presude od 5 godina zatvora osvojili vlast

Zeljko

Vrijedi se podsjetiti! Vucic o desavanjima u CG. https://youtu.be/vlKuwcsSPBw?si=dmBDiUCsIPSnHaTd