22 °

max 25 ° / min 18 °

Ponedjeljak

20.05.

25° / 18°

Utorak

21.05.

27° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 15°

Četvrtak

23.05.

22° / 13°

Petak

24.05.

22° / 13°

Subota

25.05.

24° / 14°

Nedjelja

26.05.

19° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Strah i Nada u Doba Političkog Popisa

Izvor: Antena M

Autor: Antena M

  • viber

d v

Svrha četničko moljevića "popisa" nije ''da se izbrojimo'', nego da kvislinška crkovna vlada putem prevara i falsifika preko noći napravi onaj procenat ''opuč srba'' koji je potreban bgd moskovskoj nacističkoj konkordiji da bi konačno sprštio CG i Crnogorce.

Milena

Profesore,Crna Gora je napadnuta ,kao 90 tih Slovenija,Hrvatska,BiH,Kosovo,medjunarodna zajednica treba da reaguje i cini mi se da se to desava ovih dana,posjeta Stotelnberga to potvrdjuje,popis,izbori,sudjenja su dio te agresije,i to je sustina .

Mila K

Kad bi pjesnik znao šta he htio, to bi već bilo nešto. Popis koji nema pouzdan rezultat nije javna politika popis. Onda su nacionalističke "prekompozicije" nevažne. Jer popis nije biranje ničega. Uhhhh kako ne umijemo da poštujemo cg ekonomiju.

BMX

DPS, SD, BS & co iz tzv "suverenisticke" opozicije ce od strane Spajica, Milatovica i Mandica biti izradjeni i prevareni laznim obecanjima kao sto ih je brat abaz izradio za temeljni sa Porfirijem. Sporazum im sluzi da neutralisu energiju oko bojkota popisa i da to odrade onako kako je i planirano

Marina

@BMX Zar je tako teško razumjeti ovo o čemu govorite? Ne mogu da vjerujem da obrazovanim,mladim ljudima koji još važe za inteligentne,poslije svih iskustava sa tom felom i nebrojenih beskrupuloznih prevara,koji su svaki”sporazum”upotrijebili kao toalet papir,može pasti na pamet da im vjeruju?

d v

Da je ta tkz cg opozicija imala išta Crnogorsko u sebi kao što nema ona takva je morala znati i postaviti samo jedan jedini uslov toj bgdr okupacionoj fašisoidnoj naplavini a to je: Poništenje temeljnog ugovora i vraćanje CG imovine državi CG,pa tek onda možemo pričat o "popisu"! Zamužena žgantija.