21 °

max 25 ° / min 15 °

Subota

18.05.

25° / 15°

Nedjelja

19.05.

26° / 18°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 17°

Utorak

21.05.

27° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 15°

Četvrtak

23.05.

23° / 14°

Petak

24.05.

26° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Drugačija radio veza

Murić: Priča da je Crna Gora Kosovski zbjeg je smiješna, pozivam Mandića i Kneževića da odrade test

Autor: Antena M

  • viber

Ante

Jeli moguće da nije bilo i Hrvata ili je slučajno nespomenuto ? Ne ljutim se ako nije ali baš me interesira. Pozzz

Katunjanin-Miogost

Preslušajte današnju emisiju Radio veze . Imate je JUTJUBU .

Nikola

Sasvim slucajno, Ante, vjeruj. Muric je potpuno neopterecen covjek, ziva emisija, prosto je zaboravio u momentu mogu se zakleti.

Tajfun

Imate knjigu genecki kod ovih prostora koju je izdao Zeljko Musovic,gdje se vidi da stanovnici Crne Gore,Albanije i dijela Hrvacke-Dalmacija imaju isti genecki kod,dok stanovnici Srbije kmaju drugaciji genecki kod.

Slas

@Tajfun Samo stanovnici istočne Srbije imaju nesto drugačiji kod , dok djelovi Hrvatske , dobar deo BiH , CG i dobar deo Albanije imaju istu genetiku .

SrbinizRovaca

@Slas Budi precizniji kad već daješ komentar, izmešanosti ima ako se posmatra ceo genom kod testiranih pojedinaca jer se genetika prenosi po muškoj i ženskoj liniji, ali ako posmatramo poreklo po muškoj liniji jasno je da postoje razlike koje nas odvajaju. Murić-Klimenta a ne želiš da budeš malisor?

SrbinizRovaca

@Tajfun Sad si tako lupio da jedino onaj ko se ama baš ništa ne razume u genetiku možda može da ti poveruje! Uđi na sajt Srpskog DNK projekta u slobodan pristup bazi testiranih pa uporedi sa podacima testiranih pojedinaca iz Crne Gore i primetićeš koliko tvoj komentar nema veze sa istinom!

Nikac

Srbine iz Rovaca, samim izborom "imena" pod kojim pišeš pokazao si svoje znanje i moral. Rovčani poput tebe, kojima je ostvarenje sna da ih jedan Aleksandar Vulin postroji u Rovcima, najveća su sramota Rovaca. Ti i takvi ne zaslužujete da se kazujete imenom Rovčana. Pih na tebe, bruko.

N.M

A đe nađe jadan za primjer onu fukaru od čovjeka A.Vulina.

Tajfun

@SrbinizRovaca Ja govorim o naucnim radivima,strucnih i kompetentnih ljudi,ne govorim o velikosrpsmoj mitomaniji.

Znalac

@SrbinizRovaca Srbina najviše boli ISTINA. Svaki intitut u Srba je za kreiranje laži. U Srba ISTINA je ubitačna za njihov opstanak. Na lažima su stvorili državu,crkvu i sve ostalo.itd.itd do beskraja.

Baban

Poštovani, đe radite dnk testove i koliko koštaju, pozdrav!

CRMNICANIN

GOSPODINE MURICU SLUSAO SAM VAS SA ZADOVOLJSTVOM KOLIKO KOSTA DNK I DJE GA PRIMENJUJETE

Ilir

Veliki posao! Treba biti oprezan pri izjednacavanju haplogroupa i narado. Ne postoji ilirska haplogrupa kao sto ne postoji ni crnogorska haplogrupa. Haplogrupa I2a se ne moze nazvati ilirskom jer, izmedju ostalog, ne postoje testirani Iliri. Kako bi onda Albanci bili potomci Ilira sa hgrupom E-V13?

Aldimir

@Ilir Albanci sa E-V13 (ogromna većina) nisu potomci Ilira, jer je E-V13 tračka haplogrupa, skoro svi ranotrački skeleti iz Bugarske dosad su E-V13, vrlo slaba u Ilira. Postoje itekako testirani Iliri, u većinom su nosili hg J-L283 koja je daleko najčešća kod Albanaca, posebno Gega.