26 °

max 26 ° / min 18 °

Ponedjeljak

20.05.

26° / 18°

Utorak

21.05.

27° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 15°

Četvrtak

23.05.

22° / 13°

Petak

24.05.

23° / 14°

Subota

25.05.

22° / 15°

Nedjelja

26.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Sveti Sava na Parlamentarnom kanalu RTCG!

Autor: Antena M

  • viber

Drago

U Evropskim gradovima ulice pune demonstranata protiv jačanja desnice a u maloj Crnoj Gori parlamentarni kanal , prenosi "edukativno-kulturne sadržaje" tipa - proslave Svetosavske akademije u Bijelom Polju ... slične proslave u Nikšiću sa četničkom ikonografijom, a opozicija ne daje znake života...

simkliser

ne pratim cg kanale .....recimo gledati gradsku posle preuzimanje ...uhvati me stid dragi novinari ....dajte otkaz pa u podcast ...radite po savjesti ..nagrada ce doci

Ljiljana

Odvratno! Hoće izgleda da Crna Gora parira Vatikanu! To im je misija! Čime li se hrane ,pa su ovako zadojeni?????

Mila K

Ključ u bravu nejavnom servisu. Svi kući... U jednom danu potpuni trostruki gadluk. Laži Dakinog privatnog guvenera. Marija i njeno neopravdano kokošarenje. I svetosavske balske stupidarije. Zajednički imenilac sva tri događaja: potpuni nemoral i još gore neznanje.

Sramota

Direktor TVCG i generalni su izabrani pomoću Andrije Mandica i crkve

Rusin

Sto se mene tice,mogu i akademiju djavola da emituju,tvcg gledam 5 minuta dnevno (vremensku prognozu),a na ostale televizije ne trosim ni sekundu.

Pero

Kakvi su to Evropejci? Pipun sa ambasodorom agresorske Rujije polaze vijenac prije dva dana a danas ministar Scekic u prvom redu sa ambasadom agresorske Rusuje na nekom revizionistickoj akademiji.

zordan

Gadluk od TV , klerofasizam i svetosavlje na Javnom servisu koji mi gradjani placamo , uz to sa nezakonitim direktorom i korumpiranim upravnim. odborom

Jagoš

Andrija Mandić kadrira u RTCG. Andrija Mandić je poslušnik SPC a SPC je produžena ruka i ispostava RPC (ruske pravoslavne crkve) Znači duboki su korjeni .

Djuro

@Jagoš ,neke od poruka sa proslave su i za Javnog tužioca. To je za AEM razlika u mišljenjima,posebno izvođenje nekakve himne. U zakonu precizno stoje stvari oko zloupotrebe himne. AEM to treba da konstatuje kao neprimjerni sadržaj. Posebno je pitanje organizacija i finansiranje prenosa ?

Kika

Ja uopste ne gledam RTCG. Odvrata je.

Djuro

Čitam odgovor AEM a gce Bakić,koja odgovara ono što nije upitana ,pai to je manjkavo. Taj Parllamentarni kanal je dobio licencu što može i treba da emitije. Licenca je obaveza i zakon. Tamo nema ni pomena ovakvim sadržajuma,što se već još ranije dešavalo. Ko je dir RTVCG da prekrši licencu.