13 °

max 18 ° / min 13 °

Utorak

14.05.

18° / 13°

Srijeda

15.05.

19° / 13°

Četvrtak

16.05.

24° / 14°

Petak

17.05.

22° / 15°

Subota

18.05.

25° / 14°

Nedjelja

19.05.

26° / 17°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 18°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

RTCG o slučaju Marije Vuković: Iskreno izvinjenje producenta emisije, incident rezultat nepažnje koju uredništvo nije na vrijeme uočilo

Autor: Antena M

  • viber

stevica

Šta je inače posao uredništva ? Možda su bili prezauzeti Svetosavskom akademijom ? Čemu služe urednici, samo da primaju enormne plate ? Ovako se zatire ideja o javnom servisu, Raoniću . No, ti toliko sigurno znaš .

mr

Fino ste joj ovo napakovali! Trebala je da zna sa kim "tikve sadi"!

BeLveder

RTCG treba da se izvini crnogorskoj i široj javnosti zbog skandaloznog prenosa četničkog pira u B. Polju emitovanom na parlamentarnom kanalu! Tu je bilo sveukupnog nepoštovanja i vrijeđanja crnogorske himne, zastave, grba! Ostavke čelnika RTCG pod hitno!

Ide vuk

Sve u nizu smijeniti i disciplinski kazniti. Takođe ukinuti podkast emisiju “igram svoju igru”!!!

Drago

"Nepažnja ....uredništvo nije na vreme uočilo ". Koliko izvinjenje Marije Vuković deluje iskreno , toliko ova izjava UREDNIŠTVA RTCG deluje kao PRESNA LAŽ !

Jaoanikk

Ovo je totalna NEISTINA.Na snimku se vidi da čovjek sa zadnjeg sjedišta u momentu kad ona to izgovara jako raširuje oči kao da se zapanjio šta čuje.Znači da neko kasnije nije htio da to isiječe nego da namjerno ode u etar.Ostavka Raonića,ODMAH.

Dragan PV

Dps je to kadar!! Regrutovao je to čuveni kadar četnika. Kakav im je i presjednik takvi su i oni, većina. Čast izuzetcima, ali ih je maloooo.