18 °

max 23 ° / min 12 °

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

22° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

18° / 11°

Subota

04.05.

18° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
RTCG o slučaju Marije Vuković: Iskreno izvinjenje producenta emisije, incident rezultat nepažnje koju uredništvo nije na vrijeme uočilo

Društvo

Comments 7

RTCG o slučaju Marije Vuković: Iskreno izvinjenje producenta emisije, incident rezultat nepažnje koju uredništvo nije na vrijeme uočilo

Autor: Antena M

  • Viber

Uredništvo RTCG oglasilo se povodom slučaja atletičarke Marije Vuković. 

- Povodom nesmotrenog emitovanja neprimjerenih komentara na račun grba Crne Gore od strane poznate sportistkinje u emisiji “Igram svoju igru”, Radio i Televizija Crne Gore prenosi crnogorskoj javnosti iskreno izvinjenje producenta ove emisije “15takes” i same Marije Vuković, zbog greške koja se dogodila - objavljeno je na portalu RTCG. 

Navode da ovaj programski sadržaj nije produkcija RTCG već producentske kuće “15takes”, sa kojom Radio i Televizija Crne Gore već godinama uspješno sarađuje na promociji crnogorskog sporta i zdravih stilova života. 

Saradnja se odvijala bez ijedne mrlje, te vjerujemo da je pomenuti incident rezultat nepažnje koju uredništvo nije na vrijeme uočilo, a ne loše namjere autora emisije, naveli su iz Uredništva RTCG. 

Komentari (7)

POŠALJI KOMENTAR

Dragan PV

Dps je to kadar!! Regrutovao je to čuveni kadar četnika. Kakav im je i presjednik takvi su i oni, većina. Čast izuzetcima, ali ih je maloooo.

Jaoanikk

Ovo je totalna NEISTINA.Na snimku se vidi da čovjek sa zadnjeg sjedišta u momentu kad ona to izgovara jako raširuje oči kao da se zapanjio šta čuje.Znači da neko kasnije nije htio da to isiječe nego da namjerno ode u etar.Ostavka Raonića,ODMAH.

Drago

"Nepažnja ....uredništvo nije na vreme uočilo ". Koliko izvinjenje Marije Vuković deluje iskreno , toliko ova izjava UREDNIŠTVA RTCG deluje kao PRESNA LAŽ !