18 °

max 25 ° / min 18 °

Nedjelja

19.05.

25° / 18°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 17°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

20° / 15°

Četvrtak

23.05.

22° / 13°

Petak

24.05.

24° / 15°

Subota

25.05.

23° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Nikolić: Ništa nam ostavka Spajića neće značiti ako Crna Gora doživi slom javnih finansija

Autor: Antena M

  • viber

Tara

gospon Spajic..nema iskustva...on je prvi put u zivotu na ovu funkciju..i ostace dokle god se zaduzuje i povisuje plate..i zaposljava hiljadama gradjana..iako tog radnog mjesta nema..zato ga ti isti biraju..novac svak voli..zato se i vi potrudite lukastvu..Spajica..

Orlov krš

Učinili ste mnogo da do ovoga dođe i da građani kojima je stalo do ove države postanu zatočenici vaše pogrešne višedecenijske politike! Što sad radite da svi zajedno ne budemo zatočenici Andrije Mandića,njegove svetosavske politike,kršenja Ustava i zakona!?

d v

G dine-CG je već razarena privredno ekonomsko,bezbjedonosno kulturno, jezičko.CG je danas sluškinja okupacione četničke crkve srbije.Samo činjenica da je CG još međunarodno priznata zemlja i članica NATO pakta onemogućava ovu marionetsku klero fašističku klatež da je do temelja sruše!

Cudak cudni99

Nikolicu, nije Vojvoda nelegalno u CG zadnje 3 godine! DPS ga je drzao ko malo vode na dlanu barem 10 godina! Treba vama mnogo skromnosti i mnogo rada da bi shvatili dje ste grijesili i sto treba dalje! A i dosta vremena ce vam trebat, izgleda. Za sada nas samo ubjedjujete da ste bili vazda upravu!?

d v

1-Vaša ne sposobna čelna partijska Indiferencija prema crnogorskom nacionalnom i socijalnom pitanju od 2006 poduprta pogrešnim konceptom „multietničke demokratije“ – učinila je crnogorsku naciju slobodnim lovištem velikosrpske propagande, planskog širenja „srpske nacionalne svijesti“ u CG..

d v

2- i otvorenog medijskog posrbljivanja njenih dijelova. Pod nosom vaših čelnika godinama su među Crnogorcima regrutovani neprijatelji crnogorskog suverenizma i crnogorstva kao takvog. Nikad niko od tih čelnika nije se glasnuo da treba blokirati taj opaki proces - do dana današnjeg.

Katunjanin

Bolno mi je kao Crnogorcu da citam sve ove napade na DPS ,narocito sad kad nas se zemlja raspada. Pored svih gresaka DPS-a a koje jos nijesu ni dokazane ,mi prozivamo ovu novu snagu koja je sposobna da CG vrati na putu dje nam i pripada. Ne krivimo vise DPS , trazimo gresku u nama !!!!

Orlov krš

@Katunjanin ,,Bolno'' je i nama koji malo duže pamtimo da slušamo ove nekritičke hvalospjeve DPS-u od kojih Crnoj Gori neće biti bolje,naprotiv!Upravo tražite greške u vama koji ne vidite inertnost i odsutnost DPS u ključnim momentima za građansku,antifašističku,sekularnu državu!

Katunjanin

@Orlov krš -postujem svaciji stav ali duboko vjerujem da ova generacija moze da iznese svo zlo koje nas je naslo .Moramo da shvatimo da je opozocija u poziciji u koju je zatecena a da smo mi oni koji bi trebalo da je podrzimo i dovedemo u poziciju da mi odlucijemo kako dalje !