18 °

max 25 ° / min 18 °

Nedjelja

19.05.

25° / 18°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 17°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

20° / 15°

Četvrtak

23.05.

22° / 13°

Petak

24.05.

24° / 15°

Subota

25.05.

23° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ekonomija

Milović: Javne finansije u vrlo krhkom stanju, to prijeti kompletnom ekonomskom sistemu Crne Gore

Autor: Antena M

  • viber

čitalac

Sreo sam u saobraćaju mladog Nikolića iz vrha DPS-a. Vozio se u Mercedesu vrijednom 55 000 eura. Premlad je da ga sam zaradi, a ako mu ga je na korišćenje dala partija radi se o očitom primjeru teške sistemske korupcije u kojoj smo živjeli u njihovo vrijeme. Vidjećemo hoće li se nešto mijenjati.

Ivan

a sta sve voze ugrozeni srbi pod terorom od 30 godina, momak je poslanik i moze od takve plate kupiti sebi taj auto na kredit, tako da nijesi čitalac nego bot, sta voze popovi koji ni mantiju ne smiju u svom vlasnistvu da imaju???? sta voze ugrozeni carevici mandici davidovici ...???

Mirko

,,čitalac,, kad ga posalju sa onoga smećarišta od iforesaaa da komentariše na antenu M onda mučenik sa 4 razreda za njega atomsku fiziku... vrci se u brlog sendvicaru

sičija

@čitalac, ništa gore nema od javno iznesene lažavine i insinuacija. Ti čak i ne pitaš čiji je automobil, je li kupljen na kredit, koliko je star, da li je plaćen baš toliko...etc. Tebi je važno da prospeš malo smeća po DPSu, malo ste ga prosuli. Prezirem one koji šire glasine pa ako što ubodu...Pih!

Nikola

Uspešna vlada koja se samo zadužuje i najjače državne firme daje u rukama političkim intelektukcima da svojim neznanjem i njih uruše Evo zadnja vjest iz EPCG opet u rukama nesposobnog ĐUKANOVIĆA

Mila K

Bez jeftinog seirenja tamo gdje je previše ozbiljna situacija Pa samo da je poslanik pomogao da mu kum na Ekonomiji ne organizuje ružni skup sa premijerom prepun netačnosti, pa eto malo više od seirenja.

čitalac

DPS-u bi bilo bolje da ne izlazi u javnost sa ovakvim izjavama. Govoriti o "populističko-potrošačkom modelu koji je trenutno na sceni" u državi gdje 75% građana troši zaradu samo za hranu i plaćanje računa i koji su poslednji put sebi kupili parče garderobe prije 2 godine je teški bezobrazluk.