18 °

max 25 ° / min 18 °

Nedjelja

19.05.

25° / 18°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 17°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

20° / 15°

Četvrtak

23.05.

22° / 13°

Petak

24.05.

24° / 15°

Subota

25.05.

23° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Biserko: Raspadom PES-a, srpska priča je vjerovatno završena

Autor: Antena M

  • viber

Duki

Gospodjo Biserko, vrlo korektno kao i svaki put.

Dragan

Hvala poštovanoj i hrabroj Sonji Biserko što reče da misli da je srpska priča … vjerovatno završena. Hvala vama što objaviste. Zajedno, ulepšali ste mi dan. Bogomi, vrijeme je za ljepše dane.

jovan

Dodik je na svom kružnom putu, svratio u Crnu Goru, samo iz je dnog razloga. Htio je javno da pokaže, da je i Crna Gora dio TROJNOGA PAKTA. Jer se vi di da ona ide u Evropu i da nema sile koja će to da spriječi, pa ni tih oko 20% zabludjelih.

Zlatko

Ako Spajić ne vidi ili ga ne naćeraju zapadni partneri da sa dps,sd i manjinskim strankama sastavi vladu tako će propuštiti čist zicer za brzi ulazak u EU ! Bravo za sestru Sonju Biserku , sestru svih Crnogoraca/ki i vazda joj hvala !

Ana

I mi smo mu govorili da uzme DPS, Bošnjačko stranko i Hrvatsku. Tako ga niko ne bi mogao "rušiti", jer bi imao većinu. To je zahtijevala i EU, ali on se odlučio za četništvo, vjerovatno po uputsvima "slučajnog" predsjednika.

Marina

@Ana Iako radi po”uputstvima”nikakva “uputstva”Milojku nijesu trebala jer koliko god ostavljao utisak da ga ne interesuju identitetska pitanja to je laž.A laž je drugo srpsko ime.Ne zaboravite iz kojega miljea dolazi,ko mu je ujak i zašto se po sopstvenim riječima vratio u CG baš za vrijeme litija

DON QUIJOTE

Nema Spajić moralni i stručni kapacitet ni htjenje da se odupre onima koji su ga tu i doveli.Vaš prijedlog je jedini spas za CG ali ovi koji je ruše neće nukad ispustiti ovo što su "osvojili". Nažalost, nemamo ujedinjene pro-cg stranke jer to političari nisu u stanju učinjeti. Samo narod.