18 °

max 25 ° / min 18 °

Nedjelja

19.05.

25° / 18°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 17°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

20° / 15°

Četvrtak

23.05.

22° / 13°

Petak

24.05.

24° / 15°

Subota

25.05.

23° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Lomača

Autor: Antena M

  • viber

AaOhhhh

Eh,Djordje kandidova' se ti za sljedecu lutku za spaljivanje...i jos nesto, vi bastaduri u srcu,pameti i peru , ne date ovomm tuzilastvu da odmori, jer ako ovo popovi procitiju ,trazice da sroce tuzbu,a za ovo nemaju Skaj -da prepisu...Jadni oni...

Hernan

Pa sreca je sto smo u NATO,inace bi krvavo kolo odavno opet zaigralo u CG.Mozemo da organizujemo proteste i mozemo ovo sto i dosad-da zahvaljujuci Vama Đorđe,i ostalim intelektualcima stalno ukazujemo na pogubnost cetnickog fasizma! Valjda ce vecina shvatiti koliko se zlo nadvilo nad CG! Mora se..

Hernan

...Spajke odreci fasizma i sa DPS,SD,SDP,LP,svim partijama manje brojnih naroda i CEP pobijediti na sljedecim izborima,vjetovatno vanrednim. Ali ,da li Spajkz ima međunozje da bude novi Milo ? Pitanje je. Moramo se boriti,perom,protestima,i pobjedom na izborima. Licno sam tu,za svaki vid polit.borbe

Dj

Nema on ni M od Mila,ne zanosimo se to je tic iz istog jata!

Snežana

Svaka ti čast Šćepoviću,prelijep tekst.

Bljutavaso

Odgovorni u institucijama za organizovanje pate sto ce ostati obični knjižari bez nagrade, čak ni NIN-ove.....zato spaljuju. Četnička prostota,zamaskirana u mornarske majice

Par detalja fale

Gospodine, slazem sa svim sto rekoste. Pitanje: Gdje je pomen genocida u Ukrajino, kao i masakra Izraelskih civila ?

detalji

@Par detalja fale da si čitao prethodne tekstove znao bi da ne fali, da je pisao o tome, fali principijelnost Crnogorcima, s pravom protestuju zbog Ukrajine, ali je Palestina izgleda nevidljiva... selektivna empatija?

Senad

@Par detalja fale Odvija se strašan GENOCID u Gazi pred direktnim TV prenosom a ti bi o DETALJIMA.Nema "DETALJA"kada smo suočeni sa CIONISTIČKIM i KLEROSRBOČETNIČKIM ZLOM.Takvi uvijek požure da skrenu pažnju na kap vode u okeanu.

Ters

Borba protiv četničke ideologije je zajednička borba svih normalnih ljudi na Balkanu. Ti granice nisu bitne jer nam je zajednički neprijatelj

Mila

Nikolaidis da podnese tuzbu za klevetu. PROSTACI TREBA DA BUDU KAZNJENI, DA IM SE OVO NE PONOVI. OVAJ GOVOR JE BIO DNO DNA.

nenad_mne

@Mila, ma najbolje bi bilo da tuži ministarstvo zdravlja zbog nebrige za ovima koji su, sigurno, pobjegli iz njihove specijalizovane ustanove!

Tihana

Sjajno gosp.Đorđe... Kad bi bar srednjeputaši i iznadsituaši čitali vaše kolumne možda bi se poneki i dozvoli pameti. Ovako ostajemo velika manjina. Ali manjine su i u istoriji bile točak promjena pa možemo i mi!

Gaeta

Navaljni u Rusiji Nikolaidis u Crnoj Gori.,, Vrijeme je najbolje rešeto,,. Oni su heroji jednog mračnog vremena. Takvi će ostati zapamceni. Sve ostalo odlazi u istorijsko smeće.

Marina

MAESTRSLAN TEKST !!! JASNO JE I ZAŠTO SU SLUGE OKUPATORA JEDINO NAD TAMAROM I NJIM IZVRŠILI EGZEKUCIJU ISTOGA TRENA KAD SU OKUPIRALI GRADSKU TV !!!