18 °

max 23 ° / min 15 °

Četvrtak

09.05.

23° / 15°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

22° / 11°

Nedjelja

12.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

22° / 12°

Utorak

14.05.

22° / 13°

Srijeda

15.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Pristalice ZBŠ, SNP-a i Demokrata nisu dozvolile nastavak sjednice SO Šavnik, sjutra novi pokušaj

Autor: Antena M

  • viber

Monte Cristo

Treba ih zakljucati sad u ovu prostoriju i neka ih tamo...primitivci!

panto

Ima li jedna jedina osoba iz procrnogorskih partija spremna da se posvadja i zastiti svoje principe i vrijednosti od ove horde sluga?! Jedno makar!

nenad_mne

Da li je ovaj Šavnik u Ruandi, pa policijoti i tužibabstvo ne reaguje? Da nijesu njihovi? Šta god da je, primjereno je nekoj seoskoj mehani, bez telefonskog signala, struje, vode...a,o , minimumu pristojnosti zaludno je i govoriti!

Nikola

Imamo Šaranovića koji se ponaša kao kikirez i samo se šepuri i priča kao neka ženturača Sve treba smjeniti i dati otkaz zbog ne izvršavanja službene dužnosti Da vidimo reakciju Spajića ili i on podržava ovaj primitizam pojedinaca koji misle da su jači od države

Trubadur

CG nikad bliže Evropi, rekoše. Slike Šavnika, Andrijevice, uskoro će i druge opštine, potvrda su evropskih standarada na Dalaj Mandić - Bečić način! Ima li đe Jakova da reče nešto na X mreži? Radni je dan...

Zeljko Kascelan

Zar ,tzv policija pročetničke vladr,nije ponjela suzavac,dimne bombe,gumene metke..kao 5 Srptembra na Cetinje ili prije nekoliko dana,kad su "branili"četničkog vojvodu na Cetinju.Čija je to policija?

Mila K

gle escobar nedemokratija u punom pr

Mila K

ipak znaju da su tri puta gori od dps. jer je dps mirno obezbijedio smjenu vlasti. kakav escobar nemoral u politici i zo je tako američki.

Bostur

Na Cetinju su kordoni cuvali Skupstinu i vojvodu ,u Savniku kordoni propustaju Df siledjije ... Bas se sprdaju drzavom i zdravim razumom... Sve rade da i Savnik udje u SAO ,sa NK kao glavnim gradom.. ovo nije pitanje Savnika nego CG...Dok su Oni vodili osvajacke bitke,CG mora u odbranu!!!'

mijo popovic

Zasto opozicija ne izađe iz parlamenta pozove ambasadore velikih zemalja i ukaze na ogoljeno nasilje koje onemogucavs sprovođenje demokratskih izbora. Ovo se ne događa ni u Rusiji. Neka se malo trgnu, neka imenuju stvari pravim imenom umjesto sto sr iscrpljuju u ispraznoj verbalistici

Sve vi cvjetalo

@mijo popovic Zato sto im odgovara, da sjede i nista ne rade, a i nemaju odgovornost. Odavno su trebali izaci, od momenta kad su Mandica izabrali u Skupstini. Da ne govorimo o nepostovanju iste isticanjem okupatorske zastave.

Tomo

Opozicija istom mjerom da radi u Podgorici, Niksicu , Budvi itd. Dje god su oni na vlast

Posmatrac

Iz dana u dan svjedocimo namjernom urusavanju sistema u drzavi. Vlada bezakonje, nadlezne institucije ne reaguju.Opozicija je u sahmat poziciji. Jedino moze da proziva. Svjesno se izaziva haos, netrpeljivost, produbljuju podjele.