18 °

max 25 ° / min 17 °

Nedjelja

19.05.

25° / 17°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 17°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

20° / 15°

Četvrtak

23.05.

22° / 13°

Petak

24.05.

24° / 15°

Subota

25.05.

23° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Stanišić: DPS se ležerno ponijela prema problemu crkve, litije su najmanje veze imale sa vjerom

Izvor: A plus

Autor: Antena M

  • viber

mr

DPS se ponijela ležerno, za razliku od tebe koji si bio budan i agilan, ali nažalost, usamljen! Opušti se malo, Stanišiću!

DejanRVujičić

Ne ležerno već kukavički i sramno. Od “AB revolucije” do danas ništa nije tako sistematično i grdno mrcvareno, stigmatizovano i onemogućivano kao crnogorski suverenizam. Da ste takvo što činili srpskom fašizmu i četništvu, danas bi Crna Gora bila sretna i stabilna zemlja.Čudo da ste se javno javili?

Orlov krš

Đeste bili da ovo kažete kad je to bilo neophodno i kad je moglo imati nekog efekta,bili ste poslanik u Parlamentu! Za vrijeme tzv litija DPS je pregovarao ugađajući neprijateljima Crne! Na kraju je sve to rezultiralo izdajničkim Temeljnim ugovorom,Dritana Abazovića! Tu smo đesmo!!!

Orlov krš

@Orlov krš Ugađajuċi neprijateljima Crne Gore,ispravka,mada nam i ovo samo Crna,u ovom momentu priliči!

Lala

Sjajan razgovor. Stanišić je čist i veliki čovjek. Zato može obeazom o svemu pa i greškama DPS-a.

Zlatko

Zato su te sklonili u Ambasadore , da ne smetaš,talasaš ! Tebi svaka čast i za rasprave u Skupštini i za zalaganje za CPC , a ostalima neka služi na čast , a koji su te sklonili ! Zato smo danas tu ,kako su tvoji radili ,a ti rijetki izuzetak !

Petar

DPS nije mogao iz svoje koze. Sve je to pocelo sa prenosom kostiju kralja Nikole koju je organizovao SPC da bi se unaprijed zaposjela prava na crnogorske crkvene objekte na Cetinju gdje su iste pohranjene. Tada nikom postenom iz vlasti nije bilo jasno kako se aktuelizovalo to a sad je jasnije..

Bulat

Svaka čast Mišo.. Sve si u pravu! Uz tebe Bulat Božov Bulatović

Walter

Amfilohije je registrovao "PRAVOSLAVNA CRKVA U CRNOJ GORI" Na majskom saboru krajem maja 2006 god vratio je titulu ARHIEPISKOPA,formirao episkopski savjet i bez obzira što se nijesmo slagali u jednoj raspravi mi je rekao:"MOJ TESTAMENT JE NA MOJOJ NADGROBNOJ PLOČI".2006 .odluke je predao F.Vujanovic