17 °

max 18 ° / min 13 °

Utorak

14.05.

18° / 13°

Srijeda

15.05.

19° / 13°

Četvrtak

16.05.

24° / 14°

Petak

17.05.

22° / 16°

Subota

18.05.

25° / 17°

Nedjelja

19.05.

28° / 18°

Ponedjeljak

20.05.

25° / 18°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Region

Američki ambasador na Kosovu uzvratio Hilu

Autor: Portal Antena M

  • viber

jovan

Neka malo bolje osmotri njego va ekselencija, vidi se čak iz Amerike. Kosovo bi za ulazak u NATO glasalo sa 90%, a Srbija ne bi ni sa 20%. Nije mi jasna procjena o blizini Srbije, ako nije samo namjera da se ne primijeti njegov duboki nerad, i želja da sakrije svoje odnose sa Vučićem.

Corba

U Srbiji no 15% stanovnistva ne zeli u Nato a na Kosovo 98% stanovnistva zeli u Nato savez pa ko je tu blizi do Nata. Hil prica praznu pricu da bi se dodvorio Vucicu. A tu ima svasta pa i podmicevanja i korupcije od Srbije i Ambasadora u Srbiji .Svi vole pare i koverte i lijepe zene.

Katunjanin-Miogost

Očigledne su i uočljive neke stvari i ponašanju određenih američkih zvaničnika , pa i politika.Tako da, Hih i Gabrijel, zatim i juniori ,Soroš i Bajden , kao u da politiku uvode i lično, tj. privatne interese kroz politiku.Bajden senior je ostarao , ali nije onaj stari , od prije.

td

Izgleda da po neslozi nismo sami i izuzetak.Ali da se ovako nesto desava u administraciji SAD,to je vec iznenadjenje i ne bas poruka za primjer. Draga Ameriko,kasnite vec da vratite Hila kuci.Ne zelimo da vas jos vise udaljava od nas,koji smo vam iskreni prijatelji i sigurno imate nase postovanje.

OLima

Hil se bruka svaki dan, nije tesko provaliti da je u pitanju klasicna korupcija.

DON QUIJITE

Odavno je poznato da su Chritophee Hill i Richard Grenell na platnom spisku A.Vučića. To o njemu govore mnoge zapadne diplomate a i njegova (ne)dijel, kao što je njegova prva reakcija na terorisrički akt u Banjskoj.

ANM

Valjda Hil više nikog dobronamjernog i dobromislećeg ne iznenađuje, on je na kraju karijere odlučio da bude na Zap. Balkanu ruski a time i srbski činbenik, kakva tuga i prljavština, valjda iz SAD ovamo neće više galamiti o korupciji

Anon

Možda nije problem u Hilu? Možda je problem u beogradskoj vodi, možda ako popiješ dovoljno te vode izgubiš svu logiku i moralna načela. Ili je možda Hil počeo da gleda Pink, Happy i čita Informer pa, ne daj bože, povjerovao?

Ante

Žalosno za Zapad; Naime, izgleda da bi trebalo pitati Vučića - koliko li je platio za Hilla, Grenella i Varhelya?