25 °

max 25 ° / min 14 °

Srijeda

08.05.

25° / 14°

Četvrtak

09.05.

22° / 15°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

21° / 11°

Nedjelja

12.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

21° / 13°

Utorak

14.05.

19° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Religija

Anatemisao pravoslavne? Patrijaršija u Beogradu se ne oglašava

Autor: Antena M

  • viber

pst.

Pravoslavlje je po meni idalje najbolja varijanta hrišćanstva kad se sagledaju sveukupne dogme crkve, ali katolici imaju jednu stvar za koju mislim da su upravu, a to je pitanje „filioque“, da Sveti Duh ishodi i od oca i od sina. Ako griješim, nek mi trojedini Bog oprosti, a uči se čojek dok je živ!

d v

@pst. Svoje "vjersko osjećanje i uvjetenje" drži i čuvaj za sebe i u sebi i nipošto ga i nikad ne "preporučuj" drugima Samo tako ćeš ostat "svoj" u protivnom ćeš postati "ničiji"

DejanRVujičić

Za one koji neznaju-Četiri su kapitalna programska dokumenta SS spc „simfonije:“ fašističko svetosavlje N Velimirovića, program Srpskog četničkog kulturnog kruga S Jovanovića (oblikovan u ideologiju Ravnogorskog pokreta), četnička doktrina S. Moljevića i fašistički SANU memorandum 1 i 2 D.Ćosića.

Никакав проблем

У суштини није ништа погрешио. Очигледно је да је могао другачије да формулише исказани садржај, али подразумева се. То су ствари које сви добро знамо! При том, знам га, човек искрено верује. Цео свој живот посветио је вери, православној.

Invictus

@Никакав проблем Kako nije pogrEšio kad je tip mrtav 'ladan bacio anatemu na sve pravoslavno, sa sve odobravanjem prisutnih velikih "vjernika"? Doduše, vi i nijeste pravoslavci nego svetosavci, boga pitaj iz čega vama proishodi Duh sveti

Mirko

Znam i ja svoje dete cio zivot, ali ako ne valja dzabe sto ga znam

Biljana

Da li je uopste bitno sta je patrijarh mislio ili rekao? Pravoslavci koji se iskreno mole Bogu su puni ljubavi i dobrote i posao obavljaju posteno po Zakonu a ne kako gazda ili stranacki ministri, premijer ili predsednik narede. Ne kradu, ne lazu, ne bahate se, ne diluju drogu, ne posecuju kockarnic

Miron

Nije cin patrijaha bilo sto da bi on rekao ono sto mu je na dusi. Pravoslavni moraju da prepoznaju vukove u jagnjecoj kozi i da ih razoblicavaju.Nekad samo treba sacekati i oni se sami projave. Volim i ja svog Patrijaha i Vladiku jagnje u kome nema greha.

novljanka

cestitke za fotografijju ovako izgleda inkvizicija

slobodan građanin

Porfirije kopira fašisti Vučića. Hoće da postane Vučić Pravoslavlja.Moze. Obadva su topla brača.