22 °

max 25 ° / min 15 °

Subota

18.05.

25° / 15°

Nedjelja

19.05.

25° / 18°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 17°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 15°

Četvrtak

23.05.

23° / 14°

Petak

24.05.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Goli Jakov: Otok mozga

Autor: Antena M

  • viber

Milena

Komunisti su bili kosmopoliti,borili su se za pravednije drustvo,gdje nece biti eksploatacuije covjeka,njihova parola je bila proleteri svih zemalja ujedinite se,da se brutalnost kapitalizma sprijeci,pokret je nevjerovatnije jacao i odgovor je bio rusenje izvorne ideje,slom,tu je odgovor za razracun

Chedo

Ne mogu komentarisati ovoga nepomenika,reću ću samo...OVO JE ZASTIĐE

Di

Bravo Bobane. To je bila izdaja Jugoslavije i stavljanje pod Sovjet.savez. Ali pošto oni to i sada rade (Rusija, Srbija), unaprijed se ogradjuju da ne bi jednog dana odgvarali za izdaju države CG. (dake, Jugosl.= CG, SSSr=Rusija).

jovan

Milatoviću, ako budeš isplaćivao odštetu svim izdajnicima drža ve i naroda i njhovim nasljedni cima, bojim se, falit će ti para.

Povljanin

Ibeovci su izdajnici Jugoslavije a sa tim i Crne Gore mali Momice ako to ne znaš nauči već jednom vrijeme je. Ako smo to konačno shvatili, kako se ona mogu abolirati izdajnici genije ?

nino

Izdaja se kažnjavala u vrijeme Tita, danas se izdaja nagrađuje

Gavrilo

Ljudi su proizvoljno slati na Goli otok. Isto kao što su proizvoljno proglašavani za narodne heroje. Neće biti da je neki komandant s nekog brežuljka gledao durbinom ko će biti proglašen za narodnog heroja.