18 °

max 23 ° / min 16 °

Petak

17.05.

23° / 16°

Subota

18.05.

24° / 16°

Nedjelja

19.05.

26° / 15°

Ponedjeljak

20.05.

27° / 18°

Utorak

21.05.

27° / 18°

Srijeda

22.05.

23° / 16°

Četvrtak

23.05.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Kad se država, nacija i crkva sjedine prolivanje krvi nikad nije daleko

Autor: Antena M

  • viber

Tajfun

Sve je opsezno receno u tekstu gospodina Sredanovica,svi ovo manje vise i znamo i gledamo,ALI JE PROBLEM STO NISTA NE PREDUZIMAMO A"IMA NAS"?

Ct ct

@Tajfun Koga ima kume ? Gradjanske aktivistkinje sa Cetinja podrzavaju Crnu Goru Crnogrci svi. Ali isto Tako podrzavaju DPS. Mafiju korupciju sverc. Pola DPSa je u zatvor kume. Ja ne mogu zajedno sa njima nikako. Sve ovo sto ti se desava danas sa drzavm je produkcija DPSove politike

Eagle

@Ct ct ..na tvoju zalost ima nas sasvim dovoljno koi budno pratimo i najmanji detalj.. neprijateljskog delovanja prema CG-ri NASOJ DOMOVINI !!!

Dragan

,, Nikolaj i Justinijan…” i Varnava i pop Maca i … gospodine Sredanoviću.

Senad

27.04.2024.u Generalnoj skupštini UN trebala bi biti usvojena Rezolucija o genocidu u Srebrenici.To otvara mogućnost aktiviranja IUS COGENS NORME ČLAN 53.BEČKE KONVENCIJE kojiim bi se ukinuo entitet rs nastao na genocidu.Vlada prava panika u redovima Vučića i njegovih vučića.

Dan

@Senad ..da tako je.. istovremeno treba pokrenuti pitanja o Srbijanskim zlocinima i Genocidu nad CG-om 1918-te ..ovo danas sto vidimo je samo nastavak ( u pokusaju jos uvijek ) zlocinackim naslednicima da po mogucstvu dovrse zapoceto..!!

Cuca

Potpuno saglasan da je najveći neprijatelj Crne Gore crkva Srbije odnosno svetosavska sekta koja i nije hrišćanska crkva. Ona je to dokazala do sada hiljadu puta a to pokazuje svakodnevno. Doprinuo je tome i Predsjednik Vujanović kojega ne spomenu sa kanonima SPCa zna se kako je kanonizovana?!

Pogledizdaleka

Tako je Blazo. Posred korijena svih problema CG. Da je vjecna!