15 °

max 22 ° / min 15 °

Petak

17.05.

22° / 15°

Subota

18.05.

25° / 16°

Nedjelja

19.05.

27° / 16°

Ponedjeljak

20.05.

25° / 18°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

24° / 16°

Četvrtak

23.05.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Šešeljuga

Autor: Antena M

  • viber

Tajfun

Ovo nije bajka,ovo je nasa tuzna stvarnost,na koju se navikavamo.Ako ne ustane gradjanska Crna Gora da ukloni velikosrpsku ,cetnicku,klerikalnu kamarilu,nestacemo kao dinosaurusi a sa nama i Crna Gora.

jovan

Bajkovita je Crnogorska stvarnost. Niko na svijetu ne pri hvata tako lako, laž za istinu kao mi. A laž su sipali tuđi popo vi iz naših crkava. Pokorenih, preuređenih, preimenovanih. Sve je otišlo sa 18-tom, sa zvo nom Ivana Crnojevića, i onim brijestom ispred dvora, koji nikad više da se omladi.

Mina

Sjajna bajka. Ali nemoj "živjeli srećno do kraja života" Oroči makar na mandat i po, dva maksimum.

Milena

Sjajno i istinito napisano,ali,jedno je istinito,zlo ne moze da pobijedi,to je prirodni zakon,mocna fasisticka masinerija Adolfa Hitlera se urusila,fasizam je pogubna i gubitnicka ideologija,svima donese nesrecu i podrzavaocima te ideologije i njenim oponentima,zato,pamet u glavu.

Budo

Ne mogu reći da je lijepa kao braće Grim jer evo zaboga nova srpska istorija kaže da su braća Grim porijeklom srbi to jest četnici.

Di

Da, bajka je prava, Posebno za učiteljicu iz predmeta istorije, iz Nikšića, koja sa djecom na spomeniku partizanima i podignutim tri prsta, ne vidi ništa sporno. Naprotiv, drži čas njihove, popovske i Mandićeve istorije.