15 °

max 23 ° / min 15 °

Petak

17.05.

23° / 15°

Subota

18.05.

25° / 16°

Nedjelja

19.05.

26° / 16°

Ponedjeljak

20.05.

27° / 19°

Utorak

21.05.

26° / 18°

Srijeda

22.05.

25° / 16°

Četvrtak

23.05.

25° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Pomiriteljsko petkovanje

Izvor: Antena M

Autor: Antena M

  • viber

Edw

Samo dati svima tri dana vikenda. Tome se teži u Evropi.

sičija

@Edw, razumijem, ali kako onda da funkcioniše turistička osiromašena zemlja? Tri dana ne možeš u restoran, ni u prodavnicu hrane, suvenira, ne možeš u muzej, nema ko da te povede u nacionalni park, na splavarenje, na planinarenje. Bogate zemlje to mogu djelimično, mi ne.

Di

Ovo je suludo, kao i cijela crnogorska politika. Pa misle li oni sa ovakvim stavovima u Evropu. Nije u pitanju samo školstvo. Znači, nedeljom neće raditi ni doktori, ni medicinske sestre, ni trgovci, ni restorani, pekari.....a dolazi turistična sezona. Svaki dan su blesaviji.

jovan

Velikosrpski-kleriko- fašistički element, do kosmičkih granica, pa i širi, smišlja, razdor i cijepa nje, crnogorskoga bića. Sad je to podjela, po vjerskom ključu. Prvo treba pocijepat Crnu Goru po svim aršinima. Pravoslavni će sa pravoslavnima, a Bošnja ke, muslimane, treba istrijebit, kao u Bosni. Neće moći, ovo je bratska Crna Gora, fašisti.

sičija

Ova neizvodljiva i priglupa "ponuda" je, prije svega, dokaz potpune sluđenosti Vlade, ali i dokaz da se kroz nju zapravo priprema državno praznovanje svih mogućih "crvenih slova" svetosavskih, pa i onih kojim se obilježavaju popovi poput Mace, Šiljka, Joanikija...etc. QUO VADIS, MONTENEGO?!

Senad

Srbočetnička PONUDA nije iznenađenje ali MALOUMNOST onih koji bi prihvatili tu DANAJSKU ponudu potvrdila bi definiciju da je samo GLUPOST beskonačna.Nadamo se da definicija neće biti dokazana.

Ante

Vidim srpski fašisti / okupatori CG sve su kreativniji. Prvo to je lakše nego priznati genocid u Srebrenici a drugo - ovom se budalaštinom nadalje lomi CG - po principu podijeli pa lakše vladaj!

Tajfun

Culi ovi pripravnici-cetnici-pocetnici,da je Kralj Nikola dao sva prava muslimanima u Crnoj Gori,pa hoce da glume Evropejce,ili hoce svetosavska sekta da uvodi neka svoja pravila na drzavnom nivou,pa da imaju alibi.