15 °

max 25 ° / min 15 °

Četvrtak

16.05.

25° / 15°

Petak

17.05.

22° / 15°

Subota

18.05.

25° / 16°

Nedjelja

19.05.

27° / 16°

Ponedjeljak

20.05.

25° / 18°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

24° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

PES: DPS spinovima pokušava da relativizuje aktuelna hapšenja

Autor: Antena M

  • viber

Bajo

Dobro Čarapicu , mali groteskni četnicicu. vidjecemo vas kako cete i smijete li glasati u Gen.Skupstini OUN i Savjetu Evrope . Čekamo vas. Ustvari gledacemo kako cete pokusati da se izmigoljite. ps . Po ogavnosti vasih saopstenja se moj Čarapicu , veoma brzo primices Demokratama .

BBB

Mnogo vam smeta DPS - ova mladost koja govori samo istinu . Vrijeme radi za nas . Crna Gora će se odbraniti !!!

chronicler

"Na njihovu žalost, Crna Gora je kredibilan NATO partner"... Kakva je ovo ironija od strane osvjedočenih negatora zapadnog kursa i pripadnosti Alijansi...Čuj, kažu na žalost DPSa? Kopi plagijatori ideje i učinka DPSa! DPS vam je trasirao put ako budete umjeli pronaći cilj, a čisto sumnjamo.

ljeposava

Da li vi Pesovci znate uopste Zasto su uhapseni Katnic i Lazovic?Vi biste hapsili zbog magičnog ibara i nije vas briga da li su krivi.Radijete se hapšenju ljudi koji su podigli preko dvjesto optužnica protiv kriminalaca i sad ih krstite kao vodje ili članove neke nepostojeće kriminalne organizacije.Jedina kriminalna organizacija ste vi svi skupa i ovo sto sad sprovofite jesu krivična djela ,sto ce vrijeme pokazati.Nikada nisu gori bili na vlasti u Crnoj Gori ,žalosno .

Fori

Jadni li ste hapsite ljude koji su se borili protiv krimonala i cetnika iz razloga sto je islo i do vas jer vi ste svi kriminalna grupa