26 °

max 26 ° / min 14 °

Ponedjeljak

29.04.

26° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 13°

Petak

03.05.

15° / 10°

Subota

04.05.

16° / 9°

Nedjelja

05.05.

18° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
PES: DPS spinovima pokušava da relativizuje aktuelna hapšenja

Politika

Comments 6

PES: DPS spinovima pokušava da relativizuje aktuelna hapšenja

Autor: Antena M

  • Viber

Spinovi na račun ministra vanjskih poslova, kojima se služi DPS jesu pokušaj da se relativizuju aktuelna hapšenja, koja svjedoče o sprezi organizovanog kriminala sa najvišim policijskim i pravosudnim funkcionerima iz perioda neprikosnovene DPS vlasti, navodi PES u saopštenju.

Naime, nakon što su akciju tužilačkih i policijskih organa u saradnji sa Europolom okarakterisali političkim revanšizmom, ovoj opozicionoj partiji nije ostalo ništa drugo osim da fokus sa sopstvenog skandala nevješto i bezuspješno pokuša da skrene na vanjsku politiku.

Na njihovu žalost, Crna Gora je kredibilan NATO partner, na dobrom putu je da postane i članica Evropske unije, što skoro svakodnevno čujemo od najrelevantnijih evropskih zvaničnika, koji očigledno ne dijele mišljenje kakvo DPS pokušava da nametne. 

Međutim, iako su svjesni da njihova priča nema nikakve osnove i utemeljenja, DPS pokušava očajnički da iskonstruiše priču u koju ni sami ne vjeruju, zaključuju iz Pokreta Evropa sad.

Komentari (6)

POŠALJI KOMENTAR

Fori

Jadni li ste hapsite ljude koji su se borili protiv krimonala i cetnika iz razloga sto je islo i do vas jer vi ste svi kriminalna grupa

ljeposava

Da li vi Pesovci znate uopste Zasto su uhapseni Katnic i Lazovic?Vi biste hapsili zbog magičnog ibara i nije vas briga da li su krivi.Radijete se hapšenju ljudi koji su podigli preko dvjesto optužnica protiv kriminalaca i sad ih krstite kao vodje ili članove neke nepostojeće kriminalne organizacije.Jedina kriminalna organizacija ste vi svi skupa i ovo sto sad sprovofite jesu krivična djela ,sto ce vrijeme pokazati.Nikada nisu gori bili na vlasti u Crnoj Gori ,žalosno .