26 °

max 26 ° / min 15 °

Subota

18.05.

26° / 15°

Nedjelja

19.05.

26° / 18°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 18°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 14°

Četvrtak

23.05.

23° / 13°

Petak

24.05.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Crna Gora - tamnica za Crnogorce

Autor: Antena M

  • viber

Jovanka

Potpuna istina i podrska za svaku rijec.

Milena

Ova dogadjanja u drzavi i njihovi akteri jasno pokazuju ko su i sto im je nanjera,samo glupi i potkupljeni gradjani nece i ne zele da vide ocigledne namjere ovih Vucicevih egzekutera,o demokratiji i postenju zajapureno govore Milosevicevi borci Mandic,Zogovic,Knezevic,Vijesti,i pri tom ruse drzavu.

Katunjanin-Miogost

Sramno je i besprizorno , ponašanje , velikog dijela crnogorskog društva , na kojemu bi uz političku , suverenističku , opozicionu populaciju, trebalo da stoji obaveza, pobune , tj.odbrane države i njenih sistema i naroda. Rineč je prije svega o intelenktualcima , svih vidova i gana nauka ,da i studentima i omladini.Najveći dio glumi nevidljivost , gluvoću , slepilo i nezainteresovanost. Kao da su ogrezli u komformizam i pojedinačne interesa. Uz veliki nedostatak ,nekog sa vizijom i

Petar

Ne moze se unaprijed rec da li je neko kriv,ali nacini hapsenja podsjecaju na diktaturu i iako nije kao pinocheova i frankova, ne mirise na dobro.Prije drugog sv.rata najrevolucionarniji komunisti su se kalili u Lepoglavi.Mozda je sad Spuz casniji no centar Podgorice. U pamet se Crnogorci.

Marina

OVAKO SE PIŠE !!! DIREKTNO I JASNO !! BRAVO ZA SVAKO NAPISANO SLOVO !!! ŠTETA JE SAMO ŠTO LJUDI POPUT ADNANA,BOBANA,ALEKSANDRA RADOMANA , ĐORĐA ŠĆEPOVIĆA ....... NIJESU ANGAŽOVANI I U POLITIČKIM PARTIJAMA .