22 °

max 25 ° / min 15 °

Subota

18.05.

25° / 15°

Nedjelja

19.05.

25° / 18°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 17°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 15°

Četvrtak

23.05.

23° / 14°

Petak

24.05.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Da li demokratije konačno pobjeđuju?

Autor: Antena M

  • viber

Astro

"Izrael jefina demokratdka zemlja na Bliskom Istoku" je citat iz texta. To što vlast biraju i smjenjuju na izborima ne znači da su demokratska zemlja. Južna Afrika je imala redovne izbore za vrijeme aparhejda. Miljane priuči to još...

Erol

od koga si prepisao ovaj text? Neuspjeh Irana? koji je bez ijednog satelita i navodjenja hiljade kilometara pogodio aerodrom?

Dragan

Između demokratije i autoritarizma, za demokratiju sam. I u Izraelu.

Senad

@Dragan U Izraelu nema demokratije.Tamo je cionistički režim koji ubija Palestince i širi lažni antisemitizam kako bi prikrio genocid koji provodi nad Palestincima već 75 godina a ne samo sada u Gazi..

Julija

Izrael je demokratska drzava kojoj je stepen demokraticnosti usko povezan sa permanentnom potrebom odbrane od svakakvih, samo ne ni elementarno demokratskih rezima drzava i organizacija u direktnom i sirem okruzenju.

Senad

Nije tačno da demonstranti vrše nasilne proteste.Nasilje provodi američka policija nad demonstrantima jer štiti sramnu zvaničnu politiku SAD koje šalju američko oružje Izraelu kojim Izrael ubija Palestince svaki dan i ruši sve pred sobom.

Astro

Izrael je zemlja čija demokratija počiva na pljački i otimanju tuđe zemlje, terprizmu i zločinima koji su prouzrokovali par miliona raseljenih bez prava na povratak u svoju imovinu, hiljade ubijenih za koje nema pravde ni zakona u izraelskoj demokratiji. Republika Srpska drugim riječima.

Liberal NK

Netanjahu i Putin isto zlo. Protesti za slobodu Palestine nijesu antisemitizam. Mnogi Jevreji ucestvuju u tim protestima. Izraelci protestuju u Tel Avivu i Jerusalimu protiv netanjahua.