23 °

max 25 ° / min 15 °

Subota

18.05.

25° / 15°

Nedjelja

19.05.

25° / 18°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 17°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 15°

Četvrtak

23.05.

23° / 14°

Petak

24.05.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pješčani sat

Porodica Zvicer u ognju velikosrpske politike

Autor: Antena M

  • viber

Sve vi cvjetalo

Slava im!!! Nazalost nam nije za nauk, sto mozemo ocekivati i dozivjeti od veljesrpske politike i zla kojega siri oko sebe.

DejanRVujičić

1-I danas nakon 101 god opet velikosrpstvo je zagospodarilo od dna do vrha cijelim javnim prostorom koje ribari CG žive i „mrtve duše.“ Ne krije namjeru da će svim zakonitim i nezakonitim sredstvima do nogu brisatiCG suverenističke snage pa da onda na miru progoni i uništava sve što ima veze sa CG.

DejanRVujičić

2-Od agenata bgd i moskve svašta se može očekivati što CG aktivno gleda zadnje tri god svim najprljavijim sredstvima,progonom,hapšenjem i najstupudnijim podvalama pokušati da postignu dvotrećinsku pobjedu nad suverenističkom CG da bi je „legalno“ i „legitimno“ mogli čerečiti kao i 1918. godine.

DejanRVujičić

3-Sadašnji klero fašistički vlastodršci CG – svi bez izuzetka – ideološki su potomci „prisajedinitelja“ iz 1918.ili njihovih kolaboranata. Njihovi su ideološki đedovi palili žive Zvicere! Treba li sumnjati u njihovu spremnost da slijede svoje ideološke pretke u opštem teroru prema cg društvu!

DejanRVujičić

5-Sada nastupaju ojačane još jednom falangom „umivenih“ fašista koji se podmuklo predstavljaju pod imenom „Evropa sad.“ Neće oni svojim imenom ni frazama koje gode zapadnim ušima prevariti Evropu. Uvijek je ona imala dovoljno moćnih pristalica umivenog fašizma. Nova falanga će opet prevariti

DejanRVujičić

6-Jedina odbrana danas koja još ima smisla i izgleda je ona koju bi uspostavio jedinstveni opštenarodni CG suverenistički front. Pred oficijelnim i neoficijelnim pristalicama i prijateljima suverene države danas je bitno samo jedno pitanje: Da li ćete dopustiti da CG postane fašistička gubernija?

Orlov krš

I danas bi činili isto kad bi im palo šaka i kad bi im se puštili! Slava porodici Zvicer i svim crnogorskim junacima koji su izginuli za pravo,čast i slobodu Crne Gore!

Vukašin

Nije Mujo Božović već moj ujak Mujo Bašović sa Poštenja kod Šavnika

Tara

Zivi zapaljeni..od srbijansko-srpske ruke..