19 °

max 25 ° / min 17 °

Nedjelja

19.05.

25° / 17°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 18°

Utorak

21.05.

27° / 17°

Srijeda

22.05.

20° / 15°

Četvrtak

23.05.

22° / 14°

Petak

24.05.

23° / 14°

Subota

25.05.

24° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Hronika

Kad nekadašnji optuženici presuđuju svojim tužiocima

Izvor: Pobjeda

Autor: Antena M

  • viber

mijo popovic

Klasicni montirani politicki proces u kojemu vlast, u staljonistickom stilu, nije se ni potrudila sa osmisli suvislu konstrukciju po kojoj je djelovala tzv. zlocinacka organizacija. Magnum crimen M. Katnica i S. Čađenovoca je sto su omogucili ulazak CG u NATO. No, od same zlocinacke prirode vlasti, koja odumnjicenike bez optuznice u zatvoru drzi godinu i po je bijedan odgovor opozicije i demokratskog javnog mnjenja.

Bozovic Brano

@mijo popovic,za sve ste 100% u pravu. A najzalosnije od svega toga sto ce jedan cestiti covjek,patriota,Crnogorac.Milivoje ce ici do kraja(licno ga znam)on se samo boga boji smrti NE!

DejanRVujičić

Od četničko fašističke vlade ne treba očekivati nikakvo dobro ni CG ni Crnogorcima.Nikakvo iznenađenje ne bi bilo da nakon jučerašnje urgencije SS tužilaštva da zloupotrijebe Antenu M kako bi uhapsili bivšeg predśednika države i sve to kancer medijski rastelali mnoštvo lažnih optužbi protiv njega.

Marko

@DejanRVujičić Sto ne rastjerate tu veleizdajnicku bandu?Krenite i vidjet ce te kako nose fenjer ispred brzog vlaka.

mijo popovic

Brano Bozovic, da najstrasnije je to sto se stvara voajerska atmosfera, i pustice covjeka da umre. Kad bi na ulicu izaslo deset hiljada ljudi pustili bi Milivoja. Ova vlast ima zlocinacke porive, ali je slaba, ekonomski ovisna o Zapadu, i da se polaze snazna volja da se razotkrije pozadina oni bi popustili. Ako Milivoje umre neke stranacke lidere nece oprati gora ni voda