14 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

14° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Istorija

KRSTO POPOVIĆ - Sedamdeset godina od pogibije (9)

  • viber

Drljevicevac

Dokle god ne iznjedrimo pokret koji bi bio nosilac, kako Andjelic rece "patriotske ideje crnogorskoga nacionalizma", bicemo tu dje jesmo... Samo sa jasnim otklonom od komunizma, jugoslovenstva, tzv. Zapadnog Balkana, tzv. regije, (veliko)srpstva, raznih jezickih deklaracija, kulturoloskog svetosavlja, farme, turbo folka, srbijanskih programa itd. uz crnogorski duhovni i nacionalni preporod, mozemo spasiti Drzavu od komadanja ili nestajanja. Ako se ovako nastavi, oduvace nas prva snaznija kriza i promjena medjunarodnih odnosa ili cemo se utopiti u neku novu cetnicku ili srbokomunisticku srboslaviju. Jedan kompaktan, agresivan, tvrdo nacionalni pokret, od bar 5% podrske bi cuda cinio, prije svega za goruca identitetska pitanja, vrsenjem pritiska na vladajucu garnituru otudjenih birokrata i lopina. Mislim da vecina Crnogoraca vapi za tim.

Mutap

Drljevicevac je pogodio u sridu. U situciji unutrasnje i spoljne agresije na crnogorsku naciju i drzavu stvaranje nacionalisticke crnogorske stranke je nuzno. I ukoliko ne postoji svijest o tome i dovoljno ljudi koji su spremni stati na branik domovine nece dugo proci kada ce Mandic i Knezevic zajedno s renegatom Krivokapicem uz pomoc Rusa od Crne Gore ponovo napraviti srpsko-rusku koloniju.

momo

Jovanović nam otvara jedan moderan i neiskompleksiran pristup 2 s ratu. Bravo

milan

da nam generalna svijest naroda nije primitivna, mnogo bi se lakše pisalo i pričalo o stvarnim i činjenicama potkovanim događajima. ovako ostaju izuzeci, kao ovaj.

Conan the Barbarian

7o god smo slushali komunisticko/chetnichke lazhavine o krstu i zelenashima , krsta rehabilitovati - ime kasarne cg vojske, trg i bulevar u pg da nose ime viteza crne gore