8 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 9°

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Kad se od Orava i Ujehare ne vidi EU i SAD

Autor: Antena M

  • viber

marko p

Gospodine Sukovicu, pitanje za vas - koliko je do sada obavljeno aukcija drzavnih zapisa i koliko se CG zaduzila? Pa cemo lako za Brisel itd itd

Danilo Stojanovic

Izgleda da i nasa opozicija, i NVO-e, ne mogu da se snadju u novom dobu/svijetu? Predugo su bili njegovani i mazeni od strane EU koji su se svim silama trudili da im pomognu. Nazalost, nijesu dugo znali kome pomazu? Tako da, izgleda, kao i u Njemackoj, gradjani CG vise cijene stabilnost drustva?

Slobodan

Dobra ti je teza, Marko, bitna je aukcija zapisa i zbog nje je izdajstvo države nebitno.

marko p

@slobodan Bitno je da nam se drzava prezaduzila, bitno je da se svakog dana zaduzujemo preko milion. To je vece izdajstvo nego neke partije koje gledaju samo svoje interese (i pozicija i opozicija)

Nikola

Uvaženi Darko Šukoviću zaista komično je čitati vaše kritike DF jer je po vama proruski,pa Vijesti jer su dozvolili promociju DF kao ruskog igrača...E sad iskreno vi ste neko ko je toliko pristrasan,prosto držite jednu stranu da kažem zapadnu,vi ste neko ko promoviše stav američke ambasade i DPS-a!

bmv

Crnogorska vlast napravila je dosta autogolova-najveci je Vlada izbornog povjerenja,ali bi najveci bio da prihvati vanredne izbore,uz obrazlozenje opozicije da su redovni bili neregularni zbog IZMISLJENOG drz.udara.To bi znacilo DA I VLADA NEGIRA TEKUCI SUDSKI PROCES vezano za isti.

ZwijuK

Pogrešna teza u samom, korijenu gospodine Šukovići. Nazovi "nezavisne vijesti", nazovi "opozicija DF" i na samom početku nazovi mitropolit Risto a u stvari uber sektaš su 3 najveće prevare DPSa. Nijesu oni tu mimo volje DPSa. Ako treba mogu Vas podsjetit na događaje koji ovo jasno pokazuju

Liberal

@ZwijuK, "Zvijuku" mmolim te nemoj nas podsjećati na te tri tvoje prevare. Bilo bi poželjno da ti vijughe malo odu na !resetovanje". Ako je to uopte i moguće.

bmv

Kao u CG tako i u Srbiji,proruski botovi su dobro organizovani-placeni.To se vidi i ovdje,vezano za ovaj tekst. Crnogogorski prorusi,nadjte jednu drzavu u svijetu da joj je Rusija uzor-o evropi da ne pricamo.

mr

Kakva invazija "braće" na ovaj portal... Nije im ni problem, podijeljano im je preko hiljadu PC uoci izbora... Što su čekali do sad nije mi jasno... Ovo im dodje umjesto rate...

Tesla

Darku hvala na dobroj konstataciji,i kao uvijek detaljnu analizu.Sto se tice komentara odje:Ostao sam bez teksta.Pored ostalog sve sami politicari,ekonomisti,sudije i tuzitelji.I na kraju lazni branitelji domovine.Ocigledno smo u svemu dobri sem u postovanju institucija i drzave.Aferim.

marko p

Pitanje za "ljubitelje" ove drzave koji su nas hapsili 90-ih jer smo trazili ovu drzavu, koji su napali Dubrovnik i pomagali rat u Bosni, koliko je zaduzena CG od 2006.?

lolo

@marko p, A izadji vise iz filma da ste "VI" trazili drzavu i da ste prosli golgotu. Koju golgotu? Dostina vas nije ni glasala na referendum jer je $ata bio u nedoumicu , bolje rec masivni ego mu nije da, Koliko je zaduzena, nista vise no sve ostale u komsiluk a sije iste te u sve segmennte.