18 °

max 18 ° / min 13 °

Utorak

14.05.

18° / 13°

Srijeda

15.05.

19° / 13°

Četvrtak

16.05.

24° / 14°

Petak

17.05.

22° / 16°

Subota

18.05.

25° / 17°

Nedjelja

19.05.

28° / 18°

Ponedjeljak

20.05.

25° / 18°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Živa istina

Popović: Markovićeva Vlada distancira se od svih koji su za punu samobitnost crnogorske nacije

Autor: Milena Aprcović

  • viber

Danilo Stojanovic

Popovic je u pravu. Crna Gora je ostvarila nezavisnot (slobodu) i obezbijedila granice (NATO) ali nije uspjela da stvori ideologiju, zapravo, viziju koja bi objedinila njene gradjane. Dozvolila je da joj SPC namece ponovo klero-fasizam velike Serbije.

Prof.dr.

Šta zapravo hoće Popović?Srednjevjekovni,totalitarni koncept uspostavljanja nacionalne države ognjem i mačem?Ovakve ideje,sa historijskog i sociološkog stanovišta uvijek su inklinirale fašizmu.Popović,naravno,kao ostrašćeni nacionalista nije toga svjestan i srlja u improvizacije optužujući i državu.

Eviva

@Prof.dr., gospodin Popović je gospodin za vas. A to što ne znate šta on hoće je zato što ne želite priznati crnogorsku naciju, to je evidentno. Pokušavate ignorantski imputirati mržnju i mač čovjeku koji se knjigama i istinom bori za Crnu Goru. Šta vam se tu ne svidja Profesore Doktore?

Srdjan

ja bih rekao Popovicu da si ti umislio neku svoju samobitnost i da nam je to dovoljno za cijelu CG.

gospodinP

Puna samobitnost za Vas g. Popovicu ocigledno znaci da namecete narodu na silu nesto sto nece. Nametnuli ste nam mnogo toga na silu pa ste sad razocarani sto vidite da gradjani ipak imaju svoju glavu da razmisljaju.

Prof.dr

@Eviva, I ja se borim za CG,ali građansku,ne nacionalističku.Opak je nacionalizam Popovića , ali vi evivaši,koji nažalost mnogo ne znate,to ne vidite.Taj vaš nacionalizam bi zatvarao,protjerivao,nametao naciju i vjeru,falsifikovao historiju.Sve pod firmom borbe za CG. Opasna nakana moj E viva!

mr

Ni gospodin prije njega nije mnogo uradio po tom pitanju... Bilo je izgleda prečih rabota...

Mr. Right

@Prof.dr, ti očito nijesi Crnogorac već pripadnik nacionalne manjine pa ti je oprošteno što ne razumiješ o čemu Popović govoru a to sigurno nije nacionalistička država.

Mirko

Ipak je potrebno odgledati cio intervju da bi se pravilno razumjele poruke gospodina Popovica, jer se u ovim izvodima ponesto moze dvojako tumaciti. Sada mogu da kazem da je intervju bio izvanredan, a poruke duboke i prave

Cg-Mne

@Prof.dr,Profo, slabo se Vi borite za, ne nacionalisticku nego,za NACIONALNU Crnu Goru,inace nebi bas ovako komentarisali!?

Danilo Stojanovic

@Prof.dr., Nijeste u pravu. Jer ako je problem u navodnom nacionalizmu Crnogoraca, sto tek reci o velejsrpskom? Zasto to ne kritikujete? Niko ne trazi "nacionalnu drzavu" vec grdjansku. Smetnja tome su upravo nacionalisti koje vi ne poominjete?

Prof.dr

@Danilo Stojanovic, Da u pravu ste smetnja su nacionalisti,i srpski i bošnjački i albanski,ali i crnogorski.Problem je što za vas ne postoji crnogorski nacionalizam koji je potpuno evidentan. Problem je veliko neznanje u CG i mogućnost ispiranja mozgova i manipulacija.Pogledajte samo vaš komentar?

Martin

Četnici i okupatorska spc su nagrađeni?

Danilo Stojanovic

@Prof.dr,@Prof.dr, Najotrovniji i najbolesniji nacionalizam na Balkanu (po meni svaki nacionalizam je bolest) jeste veljesrpski. On prakticno kreira ostale kao reakciju. No, siguran sam da ne postoji crnogroski nacionalizam, jer da postoji ne bi imali ove diskusije.

Milo Vujovic

Komunjarska Vlast je Izmislila građansku drzavu,koja građanska drzava,kad Crna Gora je Uvijek Bila vise od 2000.g. Nacionalna Drzava Crnogoraca,a tzv. manjine Dosljaci koji su prije 100-120.g poceli da dolaze na Crnogorsku Svetu Zemlju i samo smo Mi Crnogorci Jedini AUTOHTONI Narod u Crnoj Gori !!!