10 °

max 19 ° / min 9 °

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 14°

Srijeda

01.05.

17° / 14°

Četvrtak

02.05.

16° / 12°

Petak

03.05.

17° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Živa istina

Odlučiću hoće li „Živa istina“ na RTCG

Izvor: Pobjeda

Autor: Mirjana Dragaš

  • viber

ja

samo odmjeri pa preśeči. a valjalo bi se držat čojski kako se i nadamo.

Šćepan

Dok sam bio mlađi, dešavalo mi se da iz fotelje, u svojoj glavi, pravim “bolji tim Barselone”. I tada sam bio dovoljno pametan da to nikada glasno ne izgovorim. RTCG ima “savjet”, skupinu potpunih novinarskih i televizijskih laika, koji daju sebi za pravo da komentarišu i donose odluke o struci...za nekih 500-600€ mjesečno! Sramotno! Volimo te Crna Goro!

Katunjanin

E pa tako je kad u CG ima jedan veliki broj strucnjaka opste prakse koji se najbolje razumiju u ono o cemu nemaju nikakvo strucno znanje Kao na primjer ostrvo preko puta Budve koje je najvecim dijelom stijenska masa umjesto da se izgradi novi Sveti Stefan da donosi novac i promociju CG za opste dobro Pa mislim da te strucnjake treba ignorisati i praviti promisljene i profitabilne projekte

O Lima

Taman se oslobodi Javni servis onog multipraktika Djurovica, a onda shvatimo da nazalost jos takvih neznalica se nalazi u Savjetu. Podrska Sukovicu, najboljem novinaru u cijelom regionu!

Ziva ti je to istina

Postovani gospodine Sukovicu,vjerujem da imate vise legaliteta i legitimiteta da budete na rtcg od pomenute gospode iz savjeta.Vaznost emisije Ziva Istina prevazilazi licne interese ona je dio crnogorske kulture i u korist cijelog drustva.Vjerujem da cete donijeti ispravnu odluku.

Dijaspora 1

Poštovani Darko Kada sam pročitao da ce Ziva Istina biti emitovana na RTCG, obrsdovao sam se i jedva sam cekao da je odgledam onog petka za kada je bila najavljena. Posto je nije bilo, cudio sam se zasto?! Sada vidim razlog. Molimo bih da predjete preko ovih negativnih komentara u savjetu zbog nas

Dijaspora 2

...Normalno je da ce se uvijek naci neko protiv posto vrijedite! A oni negativci se samo osecaju ugrozeni od vas jer ste vi vasim javnim radom i emisijama ucineli toliko dobrog za javnost i javnu rijec! Nemojte oduststi. Zivoj istini je mjesto na RTCG i to odavno!!!!