17 °

max 18 ° / min 13 °

Utorak

14.05.

18° / 13°

Srijeda

15.05.

19° / 13°

Četvrtak

16.05.

24° / 14°

Petak

17.05.

22° / 16°

Subota

18.05.

25° / 17°

Nedjelja

19.05.

28° / 18°

Ponedjeljak

20.05.

25° / 18°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Velikosrpski voz ponovo se primiče Crnoj Gori

Izvor: Al Jazeera

Autor: Bojana Komnenić

  • viber

mr

Svaka ti čast. Trenutna zbivanja u zemlji i vladajucu strukturu, ne da si skenirao, nego si je provukao i razložio do u detalj, koristeci "magnet" koji je preśednik prije neki dan otvorio u KCCG. Sve za sebe i svoju g....., pa ako što pretekne, drzavi.!!!

Martin

Pretesko je zivjet u zemlji..dje okupatorska spc u nasim okupiranim Svetinjama...Tesko je kad imas..Limenku...kad imas 100 Limenki...Tesko je kad se od sirotinje krade...Nikada ne bi moga zivjet u cg...ne sto kruv ne bi moga jest...ubilo bi me zlo..ubilja me ovako iako sam daleko..CG nije sretna zem

CG

Samo državljani CG koji su rođeni na teritoriji CG bi trebali da se bave spoljnom politikom CG. Ovo je neiskreno jer čovjek je obožavao CANU i ljude tamo dok nije dobio blok na izbor za funkciju. Onda je počeo da pljuje i psuje. A mislio je da će biti akademik crnogorski...dobro je što se vidi ZAŠTO nije.

dobro jutro

Komentar?????U čemu je problem?

Odličan

Odličan! Još jednom, moram reći da si mi otvorio oči i um da shvatim ovu novu prevaru pod imenom ustavni patriotizam. Hvala, Andrej! Nadam se da će i ove vladajuće partije nešto naučiti. Moram uskliknuti: Da je vječna Crna Gora!

lolo

ne slazem se sa krajem, ali to ne znaci da teks nije u centar... sveopšta glupost, provincijalna prepotencija i kukavičluk...