14 °

max 20 ° / min 12 °

Srijeda

15.05.

20° / 12°

Četvrtak

16.05.

24° / 14°

Petak

17.05.

23° / 16°

Subota

18.05.

25° / 16°

Nedjelja

19.05.

26° / 18°

Ponedjeljak

20.05.

27° / 18°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Occupy BiH: Otvoreno pismo poželjnom okupatoru

Izvor: Bljesak.info

Autor: Mirjana Dragaš

  • viber

duboko

Istočni dio hercegovine,onaj koji je nasilno otrovan velikosrpskom propagandom i svetosavljem, a u stvari je to crnogorski narod još iz vremena Duklje uz malo truda propagandom i mekom silom ne bi bilo teško vratiti svojoj matici, tj u tom ideoliškom smislu a ko zna nekad i nečim ozbiljnim.

Goli

@duboko Super tekst. :-) Hvala... P. S. Zar istočni dio Hercegovine i zapadni dio Crne Gore nije sve zajedno Stara Hercegovina!? ;-)

Monica Bellucci

Ovo je šala,ali ja se zalažem za Veliku Crnu Goru i ovo mi uopšte ne izgleda suludo.Bolje bi im bilo s a nama nego sa Srbijancima.

GRAĐANSKI

@Goli - A, što je to ili što ono bi "Stara Hecegovina"? Ime nečesove države? Ili - teritorijalna odrednica? Inače, Hecegovina je dobila ime tek u drugoj polovici 15. stoljeća - i, naravno: Turci su joj dali to nazivalo! P.S. Bravo - @duboko - to sve je stoljećima bila - Duklja i dukljansko!

Monica Bellucci

@GRAĐANSKI, Da se mijenja ovaj USTAV ali ne po m jeri DPS-a i srpskih stranaka nego po mjeri građana Crne Gore! A to znači Montenegro u granicama stare Duklje !

Somun

Gsp.Imamovicu,lijep lagan tekst, nego nije lijepo kako kaže naš presjednik,uzuditi roviti balkan,sve je tacno napisano,ali i to je dokaz crnogorskog gena državnosti, nismo radnici kao srbijanci,hrvati i vi bosanci,ali nam zato leži rukovođenje.