10 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

11° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 11°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Martinović: Vjerujem da će specijalni tužilac otvoriti neke teme kada Abazović više ne bude premijer

Drugačija radio veza

Comments 0

Martinović: Vjerujem da će specijalni tužilac otvoriti neke teme kada Abazović više ne bude premijer

Autor: Antena M

  • Viber

Aktuelni glavni specijalni tužilac ne želi, smatra advokat Nikola Martinović, da u ovom trenutku stvara medijskog protivnika, vjeruje, međutim da će Novović otvoriti neke teme, kada Abazović više ne bude premijer.

 “On ima dugoročniji i pragmatičniji pristup.Taj pristup je, prema mom mišljnju sljedeći - državni tužilac ima duži mandat nego što ga ima sadašnji premijer, i što bi se on zamarao sa tim što priča premijer koji je na zalasku, ja mislim, na zalasku svoje političke karijere. Onoga trenutka kada ne bude više premijer, a to je neko vrijeme koje je vrlo brzo, vjerujem da će specijalni državni tužilac otvoriti neke teme. To će biti vrijeme kada sadašnji premijr, kršeći sve demokratske uzuse utiče na rad i suda i tužilaštva i krši sve demokratske pretpostavke, u prvom redu pretpostavku nevinosti”, navodi Martinović.

Sačekajmo pola godine pa ćemo da vidimo što će biti i sa premijerom i sa njegovim saradnicima, kaže Martinović i ocjenjuje:

“Ja mislim da specijalni državni tužilac razmišlja na taj način, da neće da stvara medijskog protivnika. Mislim da je specijalni tužilac Novović shvatio sve što se desilo oko njegovog prethodnika Katnića i da on neće da napada onoga ko može da mu medijski nanese neku štetu.Treba da budemo jasni, u medijskim nastupima između Dritana Abazovića i specijalng državnog tužioca, specijalni državni tužilac nema šansi”, kazao je Martinović u našoj "Drugačijoj radio vezi".  

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR