27 °

max 27 ° / min 14 °

Ponedjeljak

29.04.

27° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 13°

Petak

03.05.

15° / 10°

Subota

04.05.

16° / 9°

Nedjelja

05.05.

18° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Podgorica: Ekipe gradskih preduzeća i dalje na terenu

Društvo

Comments 0

Podgorica: Ekipe gradskih preduzeća i dalje na terenu

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Ekipe gradskih preduzeća Putevi i Čistoća i dalje na različitim lokacijama otklanjaju posljedice vremenskih nepogoda, saopšteno je iz PG biroa.

Kako su kazali, ekipe gradskog preduzeća Putevi uklanjaju snijeg na lokacijama Orahovo – Korita, Cvilin – Bezjovo – Kržanja, Veruša – Groblje Milačića, Brskut – Kraljevac, Jablan – Duške, Seoštica, Komani – Crvena Paprat – Bijela, Šteke – Korneti, Fundina – Rašovići, put za Koće, Stanjevića Rupa, a na području grada čiste snijeg uz ivičnjake i sa trotoara.

Iz PG biroa su naveli da se rizla i so posipaju na lokacijama Kučka Korita, Fundina – Zatrijebač, Hoti, Drume – Barlaj i Krševo.

„Nakon stabilizacije vremenskih prilika u Podgorici, prouzrokovnih sniježnim padavinama, radnici Čistoće pristupili su uklanjanju rizle na način što dva vozila, čistilice uklanjaju rizlu sa kolovoza u centralnom dijelu grada i preko Morače“, kaže se u saopštenju.

Pored toga, dodaje se, neposredni izvršioci manuelno uklanjaju rizlu sa trotoara na kompletnoj teritoriji Glavnog grada.

Kako su naveli iz PG biroa, Opštini Tuzi i danas je data podrška na uklanjaju sniježnih nanosa, angažovanjem ICB mašine, koja uklanja snijeg sa onih lokaliteta gdje prioritete utvrđuje Opština Tuzi.

„Od početka prvih snijeznih padavina, funkcija odvoza komunalnog otpada iz metalnih i podzemnih kontejnera na prostoru Glavnog grada, obavlja se bez zastoja, na osnovu utvrđene tehničko-operativne dinamike“, zaključuje se u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR