24 °

max 24 ° / min 12 °

Utorak

30.04.

24° / 12°

Srijeda

01.05.

22° / 15°

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

15° / 10°

Subota

04.05.

17° / 10°

Nedjelja

05.05.

20° / 10°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Srbija stavila pod pojačani nadzor i kontrolu Šekija Radončića

Društvo

Comments 0

Srbija stavila pod pojačani nadzor i kontrolu Šekija Radončića

Autor: Antena M

  • Viber

Na graničnom prijelazu Dobrakovo, između Crne Gore i Srbije, juče nakon 15 sati, srbijanska policija je, nakon legitimisanja, naredila publicisti i novinaru Šekiju Radončiću da se parkira sa strane i da ne izlazi iz auta, te da čeka dalje upute.

Tek nakon sat i po, Radončiću su vraćena dokumenta i saopšteno mu je da je zadržan zbog toga što je stavljen pod mjere nadzora i kontrole srbijanske policije, te da može da nastavi put.

Navodno, mjera nadzora i kontrole podrazumijeva 24-satno fizičko praćenje, kao i prisluškivanje telefona osobe pod nadzorom!?

Povodom jučerašnjeg događaja, Radončić za naš portal priča:

- Na graničnom prijelazu Dobrakovo srbijanskom policajcu sam, negdje oko 15,30h, dao dokumenta na uvid. Nakon ukucavanja podataka u kompjuter, izašao je iz „kućice“ i povišenom tonom mi naredio da se parkiram sa strane. To mi se prvi put desilo na bilo kojem graničnom prijelazu, a preko Dobrakova sam prošao na stotine puta. Parkirao sam se i izašao iz auta, ali mi je policajac rekao da se vratim u kola i da ne izlazim.

Naravno, nakon nekog vremena sam izašao iz kola, ušao u njihov objekat, objasnio da sam novinar i pitao da li sam uhapšen i zašto mi je uskraćena sloboda kretanje. Rekli su da čekaju dalje naredbe od pretpostavljenih.

Nakon nekih sat i po, pozvao me policajac da uđem unutra. Vratio mi je dokumenta i rekao da mogu da nastavim put. Na moje pitanje po kom osnovu sam zaustavljen i ovako šikaniran rekao mi je sam da sam, kako pokazuje i kompjuter, stavljen na mjere nadzora i kontrole. I da mi ništa dalje od toga ne može reći. Okrenuo sam se i vratio u CG.

Naravno, pošto nikada u životi nijesam počinio bilo kakvo krivično djelo, niti sam član bilo kakvih mafijaških klanova, niti sam dio tog miljea, postavlja se logično pitanje da li je nakon crnogorskih političara i sportista, sada započela hajka i na nezavisne i crnogorski opredijeljene novinare".  

   

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR