11 °

max 15 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

15° / 10°

Srijeda

24.04.

15° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
SD: Budvi je potreban novi početak

Društvo

Comments 0

SD: Budvi je potreban novi početak

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Budvi je potreban novi početak, sa novim nediskreditovanim ljudima koji će raditi sa ciljem da Budva bude kvalitetnije mjesto za život svih građana. Ovo je poručeno sa sinoc održane opštinske konvencije Socijaldemokrata Budve na kojoj su izabrani delegati za II Kongres Socijaldemokrata i kandidati za članove Glavnog odbora partije.

Predsjednik Socijaldemokrata Ivan Brajović istakao je zadovoljstvo učinkom budvanskog odbora partije. On je konstatovao da u Budvi već 4 godine postoji kriza vlasti te da od takve situacije štetu imaju svi građani ove opštine.

Poslanik Socijaldemokrata Boris Mugoša istakao je da je cijeli mandat postojeća koalicija potrošila u nadgornjavanju ko je od njih više u krivu, umjesto da se posvetila daljem razvoju metropole crnogorskog turizma. Kao partija koja nije participirala u vlasti u ovoj opštini do sada vjerujem da sa punim pravom možemo da kažemo da je Budvi potreban novi početak, sa ljudima od ličnog i profesionalnog integriteta koji će raditi sa ciljem da Budva bude bolje i kvalitetnije mjesto za život svih njenih građanki i građana.

Član Predsjednistva Socijaldemokrata Žarko Radulović posebno je istakao potrebu za smirivanjem tenzija u Crnoj Gori. “Zbog naše djece, mi ovo kao zrelo društvo moramo prevazići i moramo ostati vjerni našoj jedinoj domovini Crnoj Gori”, rekao je on.

Predsjednik OO SD Budva Petar Ivković osvrćući se na političku situaciju na lokalnom nivou, rekao je da je aktuelna budvanska vlast izgubljena u vremenu i prostoru.

“Oni se čitavo vrijeme traže, a ne mogu da se nađu. Svjedoci smo ove četiri godine svih njihovih svađa, međusobnih uvreda, opstrukcija, a ipak ih je samo jedan cilj održao - vlast”. On je ocijenio da je Budva u protekle četiri godine pretepjela značajnu štetu usljed ovakvog načina vođenja, te da je siguran da će građani, na predstojećim izborima, adekvatno odgovoriti na to. Istakao je da su građani izigrani za mnoga data obećanja od strane konstituenata trenutne vladajuće koalicije. “Glas za Socijaldemokrate je glas za novi način rukovođenja Budvom. To je glas za ljude koji su spremni da preuzmu odgovornost i rade za dobro svih”, zaključio je Ivković.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR