21 °

max 36 ° / min 21 °

Subota

11.07.

36° / 21°

Nedjelja

12.07.

35° / 22°

Ponedjeljak

13.07.

31° / 22°

Utorak

14.07.

32° / 18°

Srijeda

15.07.

32° / 20°

Četvrtak

16.07.

32° / 20°

Petak

17.07.

33° / 21°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Žabljak: 70 odsto maturanata odlikaši

Društvo

Comments 0

Autor: Obrad Pješivac

  • Viber

Žabljak: 70 odsto maturanata odlikaši

Četerdeset prvoj generaciji maturanata srednje škole „17. septembar“ sa Žabljaka, gimnazijalcima i  tehničarima kulinarstva ili usluživanja, danas su u prisustvu profesora i predstavnika lokalne uprave, uručene diplome i druge nagrade.

Đacima generacije, proglašeni su Maša Stevović, kod gimnazijalaca i Dejan Ostojićć kod ugostitelja.

 Diplome Luča A zaslužili su Desimir Medojević i Milan Šibalić a Luča B Nataša i Tara Božović, Veljko Grbović, Tijana Mumin, Ksenija Radojević, Milojka Simićević, Maša Stevović, Andrijana Ćosović i Lidija Šljivančanin

 “Od 19 maturanta gimnazije, 12 je završilo razred sa odličnim i sedam sa vrlodobrim uspjehom, sa srednjom ocjenom 4,51. Od jedanaest maturanata stručne škole, devet je odlikaša i po jedan sa vrlodobrim i dobrim uspjehom, sa srednjom ocjenom ocjenom 4,45. Ova generacija velikih ljudi će i u buduće biti izrazito uspješna jer sa sobom nose i veliko znanje i brojne ljudske vrline. Ovi maturanti, upisani kao djeca, odlaze kao zreli ljudi. Na putu koji tek predstoji želimo im puno sreće i uspjeha“, saopštio je danas direktor škole Živorad Bojović na prijemu kod  predsjednika Opštine Veselina Vukićevića.

 Bojović je podsjetio na brojne uspjehe učenika i profesora na državnim i međinarodnim takmičenjima.

 Predsjednik Opštine Veselin Vukićević svršenim srednjoškolcima poželio je puno usjeha u daljem školovanju, životu i radu. Izrazio je očekivanja da će se neko od njih nakon završenih studija vratiti na Žabljak i nastaviti profesionalni put a od ugostitelja koji se opredijele da zasnuju radni odnos očekivanje da će doprinijeti razvoju turističke privrede i biti važna karika u poslovanju postojećih i novih hotela na Žabljaku.

 Vukićević i njegovi saradnici svim odlikašima i profesorima koji su sa učenicima osvajali nagrade na takmičenjima uručili su novčane nagrade.

 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR