18 °

max 23 ° / min 12 °

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

21° / 15°

Četvrtak

02.05.

16° / 14°

Petak

03.05.

17° / 10°

Subota

04.05.

21° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Tivat: Počinje dezinfekcija javnih površina

Društvo

Comments 0

Tivat: Počinje dezinfekcija javnih površina

Autor: Antena M

  • Viber

Služba zaštite i spašavanja Tivat dezinfikovaće javne površine JPU “Bambi” kao i Doma zdravlja, navodi se u saopštenju.

"U saradnji sa Komunalno DOO Tivat, pripremiće plan dalje dezinfekcije javnih površina grada; Komunalna policija i inspekcija da pojačaju kontrolu sprovođenja mjera i preporuka Nacionalnog koordinacionog tijela (NKT).

Sve ustanove, službe i preduzeća da preduzmu dalje mjere iz svoje nadležnosti, a u skladu sa preporučenim mjerama NKT", navode iz te opštine.

OTZS je uputio apel građanima koji su testirani na koronavirus, da ostanu u samoizolaciji do rezultata testa. Trijažna ambulanta je u pripravnosti u JU Dom zdravlja Tivat

Opštinski tim je pozvao sugrađane da ponovo pokažu visok stepen odgovornosti i poštuju preporučene mjere NKT i OTZS kako bi se suzbilo dalje širenje virusa, a dvije osobe pozitivne na koronavirus što prije oporavile. Obavezne mjere su upotreba maski u zatvorenim javnim prostorima, fizičko odstojanje, te higijena i dezinfekcija ruku i prostora.

“Oprez i odgovornost će nam pomoći da opet zajedno uradimo sve i uspješno okončamo epidemiju. Naši sugrađani su već pokazali visok stepen brige za svoje okruženje i nema razloga da to ne bude tako i ovoga puta. Svi imamo iskustva i moramo biti odgovorni prema svom i zdravlju sugrađana kao i onih koji će u Tivat dolaziti narednih mjeseci. Sada je na nama da pokažemo da smo naučili da bezbjedno živimo sa koronavirusom”, poručio je predsjednik OTZS Siniša Kusovac.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR