21 °

max 21 ° / min 13 °

Petak

10.05.

21° / 13°

Subota

11.05.

22° / 11°

Nedjelja

12.05.

21° / 13°

Ponedjeljak

13.05.

21° / 12°

Utorak

14.05.

21° / 13°

Srijeda

15.05.

22° / 14°

Četvrtak

16.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Dokić: "Zgranuta sam nepoštovanjem koje je Andrija Mandić iskazao prema zvaničnim predstavnicima opštine Budva"

Politika

Comments 1

Dokić: "Zgranuta sam nepoštovanjem koje je Andrija Mandić iskazao prema zvaničnim predstavnicima opštine Budva"

Autor: Antena M

  • Viber

Kao potpredsjednica Opštine Budva i neko ko ima ovlašćenje da zastupa našu Opštinu u domaćoj i međunarodnoj javnosti, malo je reći da sam zgranuta nepoštovanjem iskazanim prema zvaničnim predstavnicima Opštine Budva, od strane predsjednika Skupštine Crne Gore Andrije Mandića, koji je inicirao službenu posjetu njegove koleginice, predsjednice Skupštine Azerbejdžana gospođe Sahibe Gafarove, a da o toj posjeti budemo obaviješteni preko društvenih mreža koje koristi JP Morsko dobro, navela je u saopštenju potpredsjednica opštine Budva Jasna Dokić.

Osim što je na jedan krajnje neprimjeren način pokušano da se unizi postojanje legitimno izabrane potpredsjednice, ističe Dokić,  ovim se demonstrira i stepen osionosti koji pokazuju centralne vlasti prema Budvi već duži vremenski period.

Najviše čudi, navodi ona, to što se gospođa Gafarova uključila u predizbornu kampanju, direktno se svrstavajući na jednu stranu, o čemu ćemo posebno izvijestiti ambasadu Azerbejdžana i njihov diplomatski protokol, ali i partnere koji prate lokalne izbore u Budvi.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Eagle stone

O gospodjo Dokić - dobro jutro, dobro ste progledali, jer nijeste vidjeli ono što svi vidimo svih ovih godina, ali, ne biste vi ni sad progledali da vam se interesi nijesu razišli. Ajde ga vi pitajte za državljanstvo Srbije,možda vama odgovori, pošto junački i ponosno krije da je državljanin Srbije