8 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 17°

Četvrtak

02.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Draško Mrvaljević: Osjećam nemoć dok gledam kako nestaje nešto meni najsvetije

Društvo

Comments 24

Draško Mrvaljević: Osjećam nemoć dok gledam kako nestaje nešto meni najsvetije

Autor: Antena M

  • Viber
"Ideja za koju sam živio i za koju bih sjutra poginuo nestaje u masi tuđih i nama stranih zastava i usklika"

Povodom trenutnih dešavanjau Crnoj Gori, oglasio se i proslavljeni rukometaš Draško Mrvaljević.

"Momci, sve ono za što smo živjeli, radili i sanjali i ideju koja je meni, a siguran sam i vama, bila nešto najsvetije - juče smo predali onima protiv kojih smo se najviše borili i od kojih smo se najviše plašili.

Jučerašnji dan je najtužniji dan u mom životu, kad vidim da ideja za koju sam živio i za koju bih sjutra poginuo nestaje u masi tuđih i nama stranih zastava i usklika.

Ne mogu da vam opišem stanje i nemoć koju osjećam kao Crnogorac, čovjek koji voli svoju zemlju dok gledam kako nestaje nešto meni najsvetije što postoji.

Imate sreću da ne budete u ovom momentu u Crnoj Gori za koju ne mogu reći više da je moja, naša, mog djeteta. Iskreno se nadam i želim da griješim i molim Boga da sam po sto puta u krivu, ali ako ti lupaju cetinjske table, šire četničke zastave po našoj Crnoj Gori, samo čekam momenat kad će trijumfalno da ušetaju u manastir i definitivno proglase pobjedu njihove ideje i nestanak nečega što smo poslije sto godina uspjeli da povratimo.

A svi koji su pokušali da "brane" svetinje od Crnogoraca, a ima ih među nama, u tome su uspjeli i siguran sam kad se vratite biće to druga Crna Gora koja se potpuno razlikuje od one koju ste ostavili i koju ste željeli.

Braćo Crnogorci, volio bih da griješim i u suzama se iskreno nadam, ali ono što vidim je nešto sto ja ne poznajem i nikad neću moći da prihvatim i da živim sa tim.

Da me neko pogrešno ne shvati, ne radi se o DPS-u, Milu, radi se o masi ljudi sa četničkim i srbijanskim zastavama svuda po Crnoj Gori, nema "krstaša", nema naše zastave, nema "gaetuše". 

Nema ništa što je crnogorsko.

Molim Boga da griješim, samo da uspijemo da sačuvamo mir i ideju moje i vaše Crne Gore", poručio je Mrvaljević.

Komentari (24)

POŠALJI KOMENTAR

Misko

Sta je ljudi, nije DPS drzava, ako nemate mutne poslovo cega se plasite!? Ja sam glasao protiv nezavisnosti, a sada je nizasta na svijetu, kao i vecina ljudi, ne bih pripajao nikom. Ako spasimo ekonomiju spasicemo i njeno postojanje. Ovako pokradeni bi morali biti necije sluge.

Miki

@Crnogorac odakle da dodjes.... iz Beograda liberalu?