6 °

max 21 ° / min 6 °

Petak

23.10.

21° / 6°

Subota

24.10.

21° / 8°

Nedjelja

25.10.

19° / 12°

Ponedjeljak

26.10.

19° / 13°

Utorak

27.10.

21° / 12°

Srijeda

28.10.

21° / 11°

Četvrtak

29.10.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Novo u NTC onlajn šopu: Zdrava ishrana  uz Purissima proizvode

Društvo

Comments 0

Autor: Antena M

  • Viber

Novo u NTC onlajn šopu: Zdrava ishrana uz Purissima proizvode

Namaz od suncokreta i indijskog oraha

VRATIMO SE OSNOVAMA

Iako je moderni, ubrzani tempo života naveo ljude da se odalje od osnovnih, jednostavnih životnih vrijednosti, počinjemo da se ponovo vraćamo osnovama i svjesnosti koliko je zapravo važno da vodimo računa o onome što nas okružuje i o onome što unosimo u naše tijelo. Ne govorimo samo o hrani, nego o svemu što vidimo, čujemo, osjetimo… Svaka sitnica koja ulazi na naša usta, oči, uši, koju osjetimo na svojoj koži, ima uticaj ne samo na naše tijelo nego i na našu kompletnu dobrobit. Poboljšanje kvaliteta života je nešto čemu svi težimo.

Purissima namazi su nastali u domaćoj kuhinji. Čisti, a ukusni, pripremljeni od jednostavnih i čistih prirodnih sastojaka predstavljaju proizvod visoke nutritivne vrijednosti, jedinstvenog ukusa koji u kombinaciji sa brojnim drugim namirnicama čini kvalitetan, a brz obrok. Osnovni sastojci su sjemenke suncokreta i indijski orah.

Puro znači čisto, a čisto znači BEZ glutena, BEZ trans masti, BEZ aditiva, BEZ konzervansa, BEZ pojačivača ukusa, BEZ vještačkih boja, BEZ dodatih aroma. BEZ svega što šteti.

Pored osnovnog, Purissima namaz je dostupan i u dodatna dva ukusa, Purissima Mediteran sa mediteranskim začinskim biljem i Purissima Vlašac, sa dodatkom vlašca.

O svim navedenim proizvodima detaljnije se možete informisati na NTC onlajn šopu gdje ih istovremeno možete i poručiti po najpovoljnijim cijenama. Dovoljno je da odaberete željene artikle, a oni će vam biti isporučeni na kućnu adresu u roku od 24 sata.

Dostavljači kompanije NTC stižu u sve krajeve Crne Gore pa tako plaćanje možete izvršiti platnim karticama ili pouzećem. Dostava iznad deset eura je besplatna.

Sve dodatne informacije u vezi sa trgovinom u NTC onlajn šopu možete dobiti pozivom na broj call centra: +382 68 889 050.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR