6 °

max 5 ° / min -2 °

Ponedjeljak

18.01.

5° / -2°

Utorak

19.01.

6° / -1°

Srijeda

20.01.

7° / 2°

Četvrtak

21.01.

10° / 6°

Petak

22.01.

12° / 10°

Subota

23.01.

11° / 10°

Nedjelja

24.01.

10° / 7°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
SNP: Šehović da reaguje na zloupotrebu djece u Ulcinju

Društvo

Comments 2

Autor: Antena M

  • Viber

SNP: Šehović da reaguje na zloupotrebu djece u Ulcinju

Socijalistička narodna partija poziva još uvijek aktuelnog ministra prosvjete Damira Šehovića da reaguje na očiglednu  zloupotrebu djece u političke svrhe u slučaju učiteljice iz Ulcinja Fljorinde Baše koja je na FB profilu objavila fotografiju svojih đaka sa prekštenim rukama koji oponašaju orla sa albanske zastave, saopšteno je iz SNP-a.

"Učiteljica Fljorinda Baša je, kako se vidi na fotografiji koja kruži društvenim mrežama, podsticala đake osnovne škole Boško Strugar da prekste ruke oponašajući orla sa albanske zastave, a sve u čast praznika države Albanije Dan zastave. I u ovom slučaju se radi o zloupotrebi djece, upotrebi simbola druge države, podsticaju na podjele i tome slično.

Istina je da je Dan zastave i Dan proglašenja nezavisnosti Albanije jedan od najvažnijih datuma albanskog naroda, ali je nedopustivo zloupotrebljavati djecu u političke svrhe.

Valja se podsjetiti da je ministar Šehović koji za par dana to više neće biti, zajedno sa direktoricom Osnovne škole Jugoslavija u Baru ekspresno reagovao i primenjujući dvostruke aršine, napisao otkaz učiteljici iz Bara Radi Višnjić zbog objave na vajber grupi i poziva na moleban svojim učenicima", zaključuju u saopštenju.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Crnogorka

Nije to bila "expres" reakcija. Naprotiv, dugo je trajalo i ponavljalo se. E sada i vi malo da vidite kako to izgleda. Neka ih neka "krste" ruke, pa kada se vi opametite i prestanete da mašete tudjim zastavama, tražićemo to i od njih. Sami ste to izazvali.

Kotor

Nije vam smetalo kad ste upotrebljavali djecu u litanjima po ulicama?.Nije vam smetalo kad ih koristite u svrhu takozvane spc?Omalovazavali ste drzavu,ostale narode sve u svrhu velicanja vaseg,takozvanog,srpstva. Kad se cutali tada..uradite to isto i sada