15 °

max 19 ° / min 14 °

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

16° / 10°

Subota

04.05.

20° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 13°

Utorak

07.05.

19° / 13°

Srijeda

08.05.

17° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Katnić: Nema krivičnog djela u nuđenju novca Abazoviću

Društvo

Comments 2

Katnić: Nema krivičnog djela u nuđenju novca Abazoviću

Autor: Antena M

  • Viber
"Razmatramo da li ima osnova za pokretanje istrage protiv Ministarstva zdravlja zbog vakcina"

Specijalni državni tužilac Milivoje Katnić kazao je da ne postoji osnovana sumnja da je počinjeno krivično djelo u slučaju nuđenja novca lideru Građanskog pokreta URA Dritanu Abazoviću.

Katnić je podsjetio da je pokretnut izviđaj o navodima da je Dritanu Abazoviću nuđen 21 milion eura, da je Abazović saslušan, te da je odgovorio na svako pitanje tužioca.

"Odete na faks da polažete ispit i pitaju vas jeste li položili, a vi kažete ne i oni kažu da ste pali, a ne mora da znači", dodao je Katnić.

Novinare je interesovalo i da li identifikovan onaj ko je nudio novac Abazoviću,  Katnić je kazao je da na to ne može da odgovori.

„Gospodin Abazović u vremenu o kojem se govori nije bio službeno lice, a tu su i drugi detelji, koje vam ne mogu saopštiti. Ali sve je utvrđeno u skladu sa Zakonom o krivičnom postupku i Krivičnom zakoniku Crne Gore“, rekao je Katnić.

Katnić: Razmatramo da li ima osnova za pokretanje istrage protiv Ministarstva zdravlja zbog vakcina

Katnić je odgovarao i na pitanje da li ima osnova za postupanje zbog toga što je Ministarstvo zdravlja odbilo donaciju vakcina.

"Raznatramo. Treba razlikovati pitanje racionalnosti od krivičnog postupanja. Vjerujem da sve treba ispitati ozbiljno, ali ako imamo na dohvat ruke vakcinu, sve sto je Bog dao treba upotrijebiti", kazao je Katnić.

Katnić je rekao je da još nijesu donijeli konačnu odluku povodom izviđaja djelovanja bivšeg ministra zdravlja Kenana Hrapovića.

Za sada, kako je kazao, nema dovoljno dokaza ni da je počinjeno krivično djelo ni da nije.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

pero

hahahahaha kakvo zastidje od Katnica,a formiras predmet za cijepanje toaletnog papira,bljak

D.V.

I te kako ima debeloga osnova ne samo zbog sabotiranja oko vakcina i donacije toga casnog Grka vec i zbog namjernog otvaranja granica ne zbog povoljne slike zaraze vec zbog namjernog slobodnog ulaska terenskih bojovnika srb i bih radi logistike izbora u nk ali i podrske tkz klero cetnickoj vladi CG.