Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ministarstvo: Sljedeće sedmice onlajn nastava, vrtići neće raditi

Društvo

Comments 1

Ministarstvo: Sljedeće sedmice onlajn nastava, vrtići neće raditi

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

Ministarstvo prosvjete, nauke, kulture i sporta uputilo je danas svim javnim i privatnim obrazovno-vaspitnim ustanovama preporuku da nastave da realizaciju onlajn nastave i tokom sljedeće sedmice, tačnije od 22. do 26. marta.

"Predškolske ustanove će, takođe, biti zatvorene. Peporuka je upućena u skladu sa trenutnom epidemiološkom situacijom i mjerama za suzbijanje pandemije koronavirusa, koje je donijelo Ministarstvo zdravlja".

Podsjećaju da se onlajn nastava za osnovne i srednje škole za školsku 2020/2021. godinu emituje na kanalima TVCG 2 i MNE SPORT, po programskoj šemi koja se objavljuje na posebno izrađenom web sajtu www.ucidoma.me,  na portalu za nastavnike www.skolskiportal.edu.me i internet stranici Ministarstva prosvjete, nauke, kulture i sporta.

Za učenike koji prate nastavu na albanskom jeziku, časovi se emituju na kanalima TV Teuta i TV Boin.

Sadržaji koji se emituju na TV kanalima objavljeni su na You Tube - kanalu Uči Doma i na portalu www.ucidoma.me, razvrstani po nivoima obrazovanja, nastavnim predmetima i razredima.

O daljim koracima u organizaciji nastave, koji će se preduzimati u skladu sa epidemiološkom situacijom, škole i javnost biće blagovremeno obaviješteni, saopšteno je iz Ministarstva prosvjete, nauke, kulture i sporta.

 

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

milan

Mogu vrtici online, kaze pametara bakina.