13 °

max 14 ° / min 10 °

Utorak

13.04.

14° / 10°

Srijeda

14.04.

12° / 9°

Četvrtak

15.04.

15° / 7°

Petak

16.04.

17° / 5°

Subota

17.04.

14° / 8°

Nedjelja

18.04.

16° / 9°

Ponedjeljak

19.04.

14° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
AMSCG: Oprezno na sjeveru zbog mokrih puteva

Društvo

Comments 0

AMSCG: Oprezno na sjeveru zbog mokrih puteva

Izvor: Mina

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

U južnom i centralnom dijelu Crne Gore jutros se saobraća po suvim putevima, dok su na sjeveru saobraćajnice mokre, a u višim predjelima ima i poledice, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMSCG).

Iz AMSCG su upozorili na povećanu opasnost od odrona na dionicama koje prolaze kroz usjeke i vozačima savjetovali opreznu vožnju i poštovanje pravila saobraćaja.

Na putu Nikšić - Šavnik - Žabljak obustavljen je saobraćaj za kamione sa prikolicom i šlepere.

Saobraćaj na putu Mihailovica - Pljevlja biće obustavljen od devet do 11 i od 13 do 15 sati zbog rekonstrukcije te saobraćajnice.

Saobraćaj na putu Šćepan Polje - Nikšić, na dionici Zaborje - Jasenovo polje, promijenjen je sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Saobraćaj na putu Rožaje - Špiljani biće obustavljen od osam do 11 i od 13 sati i 30 minuta do 16 sati i 30 minuta zbog rekonstrukcije saobraćajnice, a u preostalom periodu saobraćaj će biti regulisan semaforskom signalizacijom.

Na magistralnom putu Danilovgrad – Podgorica saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, uz povremene prekide ne duže od 15 minuta.

Na regionalnom putu Cetinje - Čevo, zbog izgradnje magistralnog puta Cetinje - Nikšić, saobraćaj će biti obustavljen od devet do 11 i od 13 do 15 sati, a u ostalom periodu dolaziće povremeno do prekida saobraćaja ne dužih od 15 minuta.

Na putu Dinoša - Cijevna Zatrijebačka, zbog bušačko - minerskih radova, saobraćaj se obustavlja za sve vrste vozila od osam do 16 sati.

Zbog klizišta na putu Šćepan Polje – Foča zabranjen je saobraćaj kamionima, kamionima sa prikolicom i šleperima, a otežano saobraćaju samo putnička vozila.

Ulazak i izlazak iz Crne Gore preko graničnih prelaza obavlja se svakodnevno tokom 24 sata, osim preko prelaza Vuča na putu Rožaje – Tutin i Metaljka na putu Pljevlja – Čajniče, koji se obavlja od sedam do 19 sati.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR