21 °

max 21 ° / min 9 °

Subota

27.04.

21° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

21° / 16°

Četvrtak

02.05.

19° / 13°

Petak

03.05.

18° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Carević na RTS: Boka je 1918. bila srpska zemlja, a Cetinjani pod Turskom, ovaj...

Izvor: Screenshot

Društvo

Tag Video
Comments 38

Carević na RTS: Boka je 1918. bila srpska zemlja, a Cetinjani pod Turskom, ovaj...

Autor: Antena M

  • Viber

Gradonačelnik Budve Marko Bato Carević u neumornom je obilasku srpskih televizija. Reklo bi se da je njegov cilj privlačenje turista, no način na koji promoviše svoj grad mogao bi obeshrabriti i Aleksandra Rakovića da dođe u rodni Grbalj. Zli jezici govore da turistički poslenici u Grčkoj, Turskoj i Hrvatskoj trljaju ruke, a i u Albaniji naglo raste optimizam u pogledu broja građana Srbije koji bi mogli izabrati Sarandu i druga popularna ljetovališta u "zemlji orlova".

Svi imaju jednu želju- da Bato nastavi turneju po beogradskim medijima.

Carević je sinoć prikazan u emisiji "Oko" na RTS. Zacijelo su se, tokom toga prijazanija, u prijestonici crnogorskog turizma na mnoge oči ruke stavljale... "da bi ne gledale".

Iz poduže emisije, koja bi se mogla svrstati u žanr tv groteska sa elementima političke fantazije i istorijske fantastike, odabrali smo dio, osuđen na nezaborav, u kojem Marko Bato objašnjava adekvatnom voditelju, ko je ko i đe je šta u Crnoj Gori.

Ukratko- Carević srpsku javnost podučava: "Boka je 1918. bila srpska zemlja i ujedinila se sa Srbijom, a gore, ovaj dio preko brda, Cetinjani su bili pod Turskom... ovaj, Otomanskim carstvom".

Ima toga još u ovom insertu. A, pogotovo je imalo u cijelome "Oku". Samo je trebalo na strašnome mjestu, ispred tv ekrana, postajati. Računamo da je 4'44" ovakvoga sadržaja najviše što se smije konzumirati, bez konsultacije sa izabranim doktorom.



Ako neko, ipak, želi još, adresa je youtube...

Moguće je da Carevićeva invazija na srpska glasila i tamošnju javnost nije motivisana jedino spasom turističke sezone. Gradonačelnik Budve saopštio je juče da je spreman i na veće žežrtvovanje i da bi se, radi opštega dobra prihvatio kandidature za predsjednika Crne Gore! U Srbiji je, ispostavlja se, ogroman rezervoar glasova za crnogorske izbore, pa nije isključeno da ovom turnejom popularni Car investira i u Budvu i u sebe.

Komentari (38)

POŠALJI KOMENTAR

Jatotako

I ti si bio katolik pa si iz istih današnjih razloga promijenio vjeru pa ćeš opet zamijenit vjeru kad dođe vrijeme i tako vi carevići ste baš vjernici jakoga karaktera!!!

Crnogorka 100%

68 % u CG govori srpskim jezikom. hahaha. Kakav klaun.

Lisboa

@JF , nije se samo Budva srozala, sve se srozalo.